Puyol ve Casillas eşcinsel mi? Iker Casillas yeni paylaşımında açıkladı

Puyol ve Casillas eşcinsel mi? Iker Casillas yeni paylaşımında açıkladı

İspanya takımının efsane kalecisi Iker Casillas’ın Twitter hesabından yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Eşcinsel olduğu yönünde açıklama yaptığı iddiaları herkesi şaşırttı. Kısa bir süre sonra tekrar bir açıklama yapar Casillas, hesabını hacklendiğini söyleyerek takipçilerinden özür diledi.

İspanya'nın efsane kaleci isimleri arasında yer alan Casillas, Twitter hesabından yaptığı paylaşımı tüm dünya konuşuyor. Eşcinsel olduğu yönünde bir açıklama yapan Casillas, daha sonra hesabının hacklendiğini ifade ederek takipçilerin da özür diledi.

EŞCİNSEL OLDUĞUNU AÇIKLADI

İspanya'nın Real Madrid takımında kaleci olan Iker Casillas, sosyal medya platformu Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Yaptığı paylaşım ile tüm dünyanın gündemine oturan Casillas, eşcinsel olduğunu açıkladı. Yaptığı paylaşımda"Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim." ifadeleri yer alırken paylaşımın bir süre sonra silindiği görüldü. Barcelona takımının eski kaptanlarından Carles Puyol’un yorumu iste oldukça dikkat çekti. Puyol, “Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker.” ifadelerini kullandı.

Uzun yıllar boyunca Real Madrid ve Barcelona'nın kaptanlığını yapar Iker Casillas ve Carles Puyol, İspanya Milli Takım formasını giydiler. 41 yaşında olan Casillas 2015 yılında Sara Carbonero ile evlendi. Evlilikleri 2021 yılına kadar sürerken bu evlilikten oğulları Lucas ve Martin’e dünyaya geldi.

Puyol ve Casillas

YALAN HABER OLDUĞU SÖYLENDİ

İspanya basını uzun süredir Casillas, hakkında çıkardığı aşk dedikodularını sonlandırmak için böyle bir şey yapıldığı iddiaları gündemde yer aldı. Bu iddiaları sonlandırmak adına ironi yapıldığı ve yalan haberlerin önünün kesilmek istendiği açıklamaları yapıldı. Yayınlanan tweet bir süre sonra silinirken birçok kişi olayın doğruluğunu araştırıyor.

Casillas özür diledi

CASILLAS: HACKLENDİM, ÖZÜR DİLERİM

Yayınlanan tweetin ardından olay bir anda büyürken sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Olayın büyümesi ile birlikte bir açıklama daha sonra yapan Casillas, Twitter hesabının hacklendiğini açıklamanın kendisine ait olmadığını söyleyerek takipçilerin daha özür diledi.

Öne Çıkanlar
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN