Vitor Pereira: Takımı iki sisteme de hazırlıyorum

Vitor Pereira: Takımı iki sisteme de hazırlıyorum

Fenerbahçe’nin Voluntari’yi 3-1 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Vitor Pereira açıklamalarda bulundu. Portekizli teknik adam ” Yeni sistemle oynamaya çalışıyoruz” dedi…

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, yeni bir sistemle oynamaya çalıştıklarını ve henüz yolun başında olduklarını söyledi.

Voluntari ile oynanan hazırlık maçının ardından konuşan Portekizli çalıştırıcı, “Daha yolun başındayız ama takımımız bugün iyiydi. Yeni bir sistemle oynamaya çalışıyoruz. Şu ana kadar oyuncularım sisteme iyi adapte oldu. Fazla sayıda pozisyon üretmeyi başardık” değerlendirmesinde bulundu.

16-07/09/resimid_3696856.jpg

Oyun sistemi ve Mehmet Topal’ın savunma görev alması ile ilgili soruya da Vitor Pereira, “Takımımı iki sisteme de hazırlamaya çalışıyorum. Bazen üç, bazen dört defansla oynayacağız. Maça bağlı olarak sistemimizi değiştireceğiz. Mehmet Topal konusuna gelirsek, Mehmet hem savunmada hem de orta sahada oynayabiliyor. İki bölgede de iyi verim sağlıyor. Onu genel olarak orta sahada düşünüyorum. Bugün savunmada da iyi performans ortaya koyduğunu gördük” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN