Valencia, Luis Nani’nin serbest kalma bedelini 14.5 milyon euro olarak belirledi

Valencia, Luis Nani’nin serbest kalma bedelini 14.5 milyon euro olarak belirledi

Fenerbahçe’den Valencia’ya giden Luis Nani’nin serbest kalma bedeli belli oldu. İspanyol kulübü Luis Nani’nin serbest kalma bedelini 14.5 milyon euro olarak belirledi.

İspanya La Liga ekiplerinden Valencia Fenerbahçe’den 8.5 milyon euro karşığında transfer ettiği Portekizli futbolcu Luis Nani’nin serbest kalma bedelini belirledi.

14.5 MİLYON EURO SERBEST KALMA BEDELİ

Fanatik'in haberine göre İspanyol ekibi, Portekizli yıldızın sözleşmesinde bulunan özel madde sayesinde bu rakama işi bitirmişti. İspanya’daki kurallar gereği Valencia da 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine ‘satın alma maddesi’ koymak zorundaydı.

Yarasalar bu rakamı 14.5 milyon Euro olarak belirledi. Nani de bu rakamı kabul etti. Yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen bir takım bu rakamı İspanya Futbol Federasyonu’na ödediği takdirde Nani’yi kadrosuna katabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN