Uruguaylı golcü Edinson Cavani'den transfer açıklaması

Uruguaylı golcü Edinson Cavani'den transfer açıklaması

PSG'nin Uruguaylı golcüsü Edinson Cavani, İngiltere Premier Lig ile ilgili önemli açıklamalarda bulunarak transfere yeşil ışık yaktı.

PSG'de mutsuz olduğu ve önümüzdeki transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Edinson Cavani, Premier Lig hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Sporcope'un haberine göre, Manchester United'ın transfer listesinin başında geldiği iddia edilen golcü oyuncu,"Premier Lig'de forma giymek istemediğimi söylesem yalan söylemiş olurum. Premier Lig mükemmel bir lig ve şu anda dünyanın en önemli ligi. En üst seviyede oynama hayali kuran bütün futbolcular, İngiltere’nin en büyük takımlarının transfer listesinde olmaktan gurur duyar. Elbettte ben de o futbolculardan biriyim" ifadelerini kullandı.

16-03/23/resimid_2495023.jpg

Şu anda PSG'nin oyuncusu olduğunu ancak gelecekte neler olacağını bekleyip göreceklerini belirten 29 yaşındaki oyuncu,"Bir gerçek var ki şu anda PSG ile devam eden bir kontratım bulunuyor. Her zaman oynadığım takımın formasına ve taraftarına saygı duymuşumdur ve kulübümle olan kontratıma da saygı duyuyorum. Ancak gelecekte neler olacağını bekleyip, göreceğiz. Premier Lig'in oldukça ilgi çekici ve cezbedici bir lig olduğu yadsınamaz bir gerçek" açıklamalarında bulunarak İngiltere'ye transferine yeşil ışık yaktı.

Bu sezon PSG formasıyla çıktığı 42 maçta 19 kez ağları sarsan Edinson Cavani'nin ismi uzun süredir Premier Lig takımlarından Manchester United ile anılıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN