Türkiye-Yunanistan maçı biletleri tükendi

Türkiye-Yunanistan maçı biletleri tükendi

Türk Milli Takımı'nın Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaya seyirciler yoğun ilgi gösteriyor.

A Milli Futbol Takımı'nın yarın Yunanistan ile yapacağı özel karşılaşmanın biletleri tükendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "A Milli Takımımızın, yarın akşam Yunanistan ile İstanbul'daki Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacağı hazırlık maçının biletleri tükendi. Gösterilen ilgiden dolayı tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Yunanistan'la onuncu randevu

Geçtiğimiz cuma günü Doha'da oynanan hazırlık maçında Katar'ı 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup eden Türk Milli Takımı, Yunanistan ile tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 10 karşılaşmada Türkiye ezeli rakibi karşısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 de mağlubiyet aldı.

Yunanistan ise F Grubu'nda mücadele ettiği Euro 2016 Elemeri'nde tek galibiyet ve üç beraberlikle grubu sonuncu bitirdi. Yunanistan gruptaki tek galibiyetini ise Ekim ayında oynanan Macaristan maçında 4-3'lük skorla alabildi. 

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN