Turgay Demirel'den Dursun Özbek'e mektuplu kutlama

Turgay Demirel'den Dursun Özbek'e mektuplu kutlama

FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Onursal Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e attığı mektupla kutladı.

FIBA Avrupa ve Türkiye Basketbol Federasyonu Onursal Başkanı Turgay Demirel, Galatasaray Odeabank'ın Eurocup şampiyonluğuna ulaşması nedeniyle Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’e bir mektup göndererek, bu zaferi kutladı.

'GALATASARAY ÇOK BÜYÜK BİR SEVİNÇ YAŞATTI'

Galatasaray Odeabank’ın bu başarısının gurur verdiğini ifade eden Demirel, mektubunda, “Galatasaray basketbol takımının dün akşamki tarihi Eurocup zaferi, Türkiye’deki tüm basketseverlere ve tüm Galatasaraylılara çok büyük bir sevinç yaşatmıştır” dedi.

Basketbol severlerin Abdi İpekçi Spor Salonu’nda müthiş bir atmosfer yarattığını da kaydeden Demirel, “Galatasaray ve Türk Basketbolu için unutulmayacak anlardan biri olmuştur ve her zaman gururla hatırlanacaktır” diyerek Sarı Kırmızılıların başarılarının devamını diledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN