TSK: Haftanin kampına hava harekatı düzenlendi, PKK'nın elebaşıları vuruldu

TSK: Haftanin kampına hava harekatı düzenlendi, PKK'nın elebaşıları vuruldu

Türk Silahlı Kuvvetleri Haftanin bölgesinde terör örgütüne yönelik hava harekatının düzenlendiğini duyurdu. Silahlı Kuvvetler'in açıklamasında örgüt liderlerinin hedef alındığı belirtildi. Başbakan Davutoğlu da elebaşılara yönelik operasyonda 60-70 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

[Karar]

Türk Silahlı Kuvvetleri Ankara'daki kanlı terör saldırısından iki saat sonra Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine hava harekatı düzenlendi. PKK terör örgütün sözde liderlerinin bulunduğu Haftanin kampındaki 60-70 kişilik bir grubun bulunduğu nokta vuruldu. 

70 PKK'lı öldürüldü

Başbakan Davutoğlu, Ankara'daki saldırı nedeniyle Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar'a yaptığı taziye ziyaretinde Haftanin'e düzenlenen hava harekatı konusunda bildi verdi. Davutoğlu şunları söyledi:

Terör örgütünün bu faaliyeti sonrasında da operasyonlarımız devam ediyor. Tüm bu çerçevede Haftanin kampına hava kuvvetlerimiz yoğun bir operasyonda bulundu. İsimleri bizde mahfuzdur terör elebaşlarının da olduğu 70 civarında terörist etkisiz hale getirildi. Kesinlikle bu saldırının bedeli ödetilecektir. Her türlü meşru müdafaa dahil tedbirimizi alacağız. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN