Trabzonspor-Osmanlıspor maçı muhtemel 11'leri

Trabzonspor-Osmanlıspor maçı muhtemel 11'leri

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Osmanlıspor karşılaşacak. Trabzonspor Osmanlıspor maçı canlı anlatımla Karar.com adresinde olacak.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor ile Osmanlıspor karşı karşıya gelecek.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Mücadeleyi Lig TV naklen yayınlayacak. 

Trabzonspor'da 9 eksik

Bordo-mavililerde, Akhisar Belediyespor maçındaki kırmızı kartı nedeniyle 3 maç ceza alan Douglas ile Galatasaray karşılaşmasında kırmızı kart gören Özer Hurmacı, Salih Dursun, Aykut Demir ve Luis Pedro Cavanda’nın yanı sıra sakatlıkları süren Oscar Cardozo, Mehmet Ekici, Aytaç Kara ve Güray Vural Osmanlıspor maçında takımdaki yerlerini alamayacak.

Böylece Trabzonspor'da 5'i kart cezalısı, 4'ü de sakat olmak üzere 9 futbolcu Osmanlıspor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı yeni düzelen Okay Yokuşlu ise teknik heyetin istemesi durumunda kadroya girebilecek.

Osmanlıspor'da 2 sakat, 1 cezalı

Başkent temsilcisinde tedavilerine devam edilen Artur Moraes ve Anas Sharbini ile sarı kart cezalısı Musa Çağıran, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

Trabzonspor'da 'kırmızı tepki'

Galatasaray maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine hafta içinde bordo-mavili camiada tepki gösterilirken taraftarlar da kırmızı kartlı protestoya hazırlanıyor.

Salih Dursun'un hakem Bitnel'e kırmızı kart gösterdiği pozisyondan esinlenilerek düzenlenecek protesto için bordo-mavili taraftarlara maç öncesi kırmızı kart dağıtılacak, ayrıca statta görsel şovlar da yapılacak.

Taraftarların maçın biletlerine yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tamamen dolmasının beklendiği ifade edildi.

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR

Onur

Bosingwa

Mustafa Yumlu

Akakpo

Yusuf Erdoğan

Fatih Atik

Okay

Sefa

Marin

Erkan Zengin

Muhammet Demir

OSMANLISPOR

Ahmet

Vrsajevic

Uğur

Numan

Pinto

Mehmet

Lawal

Ndiaye

Torje

Aminu

Rusescu

Saat: 19.00

Stat: Avni Aker

Hakem: Özgür Yankaya

Yayın: Lig TV & Karar

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN