Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ederek 3 maç sonra 3 puan aldı

Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ederek 3 maç sonra 3 puan aldı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında sahasında Mersin İdman Yurdu'un konuk eden Trabzonspor maçtan 1-0 galip ayrılarak moral buldu. Ligde altıncı maçına çıkan bordo-mavili ekibin teknik direktörü Hami Mandıralı, ligde ikinci galibiyetini aldı.

Bu sezon üzerinde kara bulutlar dolaşan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ağırladığı Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ederek 3 puana uzandı. Ligde çıktığı 5 maçta sadece 1 galibiyet alan Hami Mandıralı yönetimindeki Trabzonspor, maçın ilk yarısında gol pozisyonuna giremedi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk 45 dakikada, bordo-mavili takımın golcü futbolcusu Oscar Cardozo ile gol aradı ancak Mersin İY savunmasını geçemedi ve ilk yarı golsüz eşitliksizlikle tamamlandı.

16-03/11/resimid_2397440.jpg

FIRTINA SONRADAN AÇILDI

İkinci yarıya daha istekli başlayan tarafsa Trabzonspor oldu. 48. dakikada Loret Sadiku'nun topa elle müdahalesi sonucunda ceza alanı dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Marko Marin'in doğrudan kaleye gönderdiği şutunda, meşin yuvarlak barajdaki Cardozo'ya çarparak yön değiştirdi ve kaleci Muammer Yıldırım'ın sağından ağlarla buluştu: 1-0. Golden sonra taraftarının da desteğini arkasına alan Fırtına, 50 ile 60. dakikalık zaman diliminde Cavanda ve Bosingwa ile kaleyi yokladı.

16-03/11/resimid_2397454.jpg

Mersin temsilcisinin 55. dakikada gerçekleştirdiği atakta Trabzonsporlu Erkan Zengin topa elle müdahale edince serbest vuruş kazandı. Vederson'un kullandığı serbest atışını Nakoulma kafa vuruşuyla tamamlamak istedi ancak kalenin üstünden dışarı çıktı. 69. dakikada Oscar Cardozo'nun ceza alanı dışından sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda Muammer Yıldırım topa rahatlıkla hakim olmayı başardı. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor 1-0'la 3 puanı aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN