Trabzonspor - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Trabzonspor - Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 5. hafta maçında karşılaşacak olan Trabzonspor ile Galatasaray'ın ilk 11'leri belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftası dev bir maça ev sahipliği yapıyor. Trabzonspor kendi sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Erken final olarak görülen möaçta ilk 11'ler belli oldu. Hamza Hamzaoğlu, Sabri Sarıoğlu'na bu maçta yer vermedi ve Atletico Madrid maçında yıldızlaşan Denyaer'e ilk 11'de yer verdi.

Şota Arveladze ise Cardozo'yu yine yedek soyundurmayı seçti ve hücum hattında N'doye'yi oynatmayı tercih etti.

Galatasaray'ın ilk 11'i; Muslera, Denayer, Semih, Hakan, Carole, Rodriguez, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak.

Trabzonspor'un ilk 11'i; Onur, Cavanda, Mustafa, Douglas, Constant, M'bia, Okay, Mehmet, Erkan, Marin, N'doye.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, ligde istediği sonuçları alamayan son şampiyon Galatasaray'ı ağırlayacak.

Son 4 sezonun en iyi başlangıcını yapan ve 10 puan toplayan Trabzonspor, Atletico Madrid yenilgisiyle Avrupa'ya da kötü başlayan Galatasaray ile mücadele edecek.

Alan'ın puan kaybına tahammülü yok

Ligin ilk 4 haftasında yalnızca 5 puan toplayabilen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ise evinde 2-0'lık Atletico Madrid yenilgisiyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, zorlu Trabzonspor deplasmanında kazanarak hem 3 puanın sahibi olmak hem de moral kazanma hedefinde.

Fenerbahçe ile birlikte 10 puanla ligin zirvesinde yer alan Trabzonspor karşılaşmasında Galatasaray, 3 oyuncusunu kullanamayacak. Ligde son oynanan Mersin İdman Yurdu maçında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan kaptan Selçuk İnan, kritik mücadelede takımını yalnız bırakacak. Tedavileri süren Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou'nun da bordo-mavili ekibe karşı oynama şansı bulunmuyor.  

Fırtına hız kesmiyor

Ligin ilk haftasında Bursaspor'u sahasında 1-0, ikinci hafta İstanbul'da Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettikten sonra üçüncü hafta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile 2-2 berabere kalan ve son olarak da Kayserispor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan bordo-mavililer, Galatasaray karşısında da iyi gidişatını sürdürmek istiyor.

Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak topladığı 10 puanla Fenerbahçe'nin gerisinde averajla ikinci sırada yer alan Karadeniz ekibi, şampiyonluk yolundaki rakiplerinden Galatasaray'ı mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmeyi amaçlıyor. Bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığı olan Bosingwa ve Bourceanu haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.

Trabzonspor - Galatasaray maçı saat kaçta?

Trabzonspor - Galatasaray karşılaşması Cumartesi günü saat 20:00'da oynanacak.

Trabzonspor - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Trabzonspor - Galatasaray maçını LİG TV'den naklen yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN