Ziraat Bankası çöktü! Binlerce kişiye kötü haber: Mobil uygulama, ATM ve post cihazları çalışmıyor

Ziraat Bankası çöktü! Binlerce kişiye kötü haber: Mobil uygulama, ATM ve post cihazları çalışmıyor

Ziraat Bankası uygulaması çöktü, binlerce kişiye kötü haber! Mobil uygulama, ATM ve post cihazları çalışmıyor...

Bankacılık sistemleri genellikle internet üzerinde en az sorun yaşayan alanlar olarak bilinse de, zaman zaman bu sistemlerde de aksaklıklar meydana gelebiliyor. Bu kez, Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası’nın dijital bankacılık uygulaması Ziraat Mobil, 15 Ekim 2024 tarihinde erişim sorunlarıyla gündemde. Kullanıcılar, hem uygulamaya giriş yapamadıklarını hem de banka ve kredi kartıyla işlem gerçekleştiremediklerini dile getiriyor.

ZİRAAT MOBİL UYGULAMASINA ERİŞİM KESİLDİ

15 Ekim 2024 tarihinde, saat 15.30 itibarıyla Ziraat Mobil uygulamasına erişim sağlanamıyor. Birçok kullanıcı, sosyal medya platformlarında ve DownDetector gibi anlık sorun bildirim platformlarında uygulamaya giriş yapamadıklarını belirtiyor. Twitter (X) ve Instagram gibi sosyal medya kanallarında da, Ziraat Bankası müşterilerinin benzer şikayetleri dile getirdiği görüldü.

Ziraat Bankası çöktü mü? Ziraat Mobil uygulaması neden açılmıyor? (15 Ekim erişim problemi) - Webmasto

İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİLEMİYOR UYARISI

Ziraat Mobil’e giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, dijital bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için hem mobil uygulamadan hem de web sürümünden giriş denemeleri yaparken, "Özür dileriz, işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz." şeklinde bir hata mesajı ile karşılaşıyorlar. Bu da kullanıcıların bankacılık işlemlerini gerçekleştirmelerine engel oluyor.

KART VE ATM İŞLEMLERİ DE ETKİLENDİ

Uygulamadaki sorunların yanı sıra, Ziraat Bankası müşterileri, banka ve kredi kartlarını kullanarak POS cihazlarından alışveriş yapamadıklarını, ayrıca ATM’lerden de işlem gerçekleştiremediklerini ifade ediyorlar. Bu durum, kullanıcıların finansal işlemlerinde ciddi aksamalar yaratıyor.

Henüz Ziraat Bankası tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, yaşanan sorunların kısa süre içerisinde giderilmesi bekleniyor. Dijital bankacılık, özellikle acil finansal işlemler için kritik bir önem taşıyor ve bankanın, kullanıcılarına en kısa sürede sorunun çözümü hakkında bilgi vermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN