Yerli yapay zeka asistanı tanıtıldı! Merakla beklenen Nova’nın özellikleri: O tarihte kullanıma sunulacak

Yerli yapay zeka asistanı tanıtıldı! Merakla beklenen Nova’nın özellikleri: O tarihte kullanıma sunulacak

Yerli yapay zeka asistanı bekleyenlere müjde! Sonunda yerli yapay zeka asistanı Nova tanıtıldı! Peki yerli yapay zeka asistanı Nova’nın özellikleri neler? Yerli yapay zeka asistanı Nova ne zaman kullanıma sunulacak? İşte detaylar...

Antalya merkezli yapay zekâ teknolojileri şirketi Davision AI, uzun bir geliştirme sürecinin ardından yeni yapay zekâ destekli dijital asistanı Nova'yı tanıttı. Yapay zekâ alanında son dönemde yaşanan hızlı gelişmelere paralel olarak, pek çok firma farklı ihtiyaçlara yönelik yapay zekâ asistanları geliştirme yarışına girmiş durumda. Nova, özellikle özelleştirilmiş çözümler sunabilme yeteneğiyle dikkat çekiyor.

100’DEN FAZLA DİLDE İLETİŞİM KURABİLECEK

Nova, yapay zekâ teknolojisiyle donatılmış bir dijital asistan olmanın ötesinde, aynı zamanda bir avatar olarak da hizmet veriyor. 100'den fazla dilde gerçek zamanlı olarak iletişim kurabilen Nova, canlı veritabanlarından anlık olarak yanıt oluşturma yeteneğine sahip. Örneğin otel rezervasyonu gibi işlemlerde, Nova canlı veritabanlarına erişerek size uygun seçenekler sunabiliyor.

NOVA NE ZAMAN KULLANIMA SUNULACAK?

Yerli Yapay Zeka Dijital Asistanı Nova Tanıtıldı: Nasıl Kullanılacak? - Tamindir

Nova'nın kullanımı oldukça esnek; sesli, görüntülü veya yazılı iletişim kurabileceğiniz gibi sosyal medya uygulamaları ve üçüncü taraf uygulamalarla da entegre edilebiliyor. Böylece, Nova'nın sunduğu hizmetten farklı platformlarda da kesintisiz olarak faydalanmak mümkün oluyor.

Nova, nisan ayında kullanıma sunulacak. Nova'nın yanı sıra, Davision AI farklı sektörlere yönelik özelleştirilmiş yapay zekâ asistanları geliştirme yolunda da ilerliyor. Lora Hotel AI, Denis Airport AI, Mert Hospital AI ve Deniz Real Estate AI gibi başka modeller de yakın zamanda erişilebilir hale gelecek, böylece daha geniş kapsamlı bir yapay zekâ asistan ağı oluşturulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN