Xiaomi yine satış rekorları kırdı! 10 dakikada iki katına çıktı: Tam bir kamera canavarı

Xiaomi yine satış rekorları kırdı! 10 dakikada iki katına çıktı: Tam bir kamera canavarı

Xiaomi satışa sunduğu son modeliyle bir kez daha satış rekorları kırdı! Teaser görüntüsüyle duyuran markanın satışları, sadece 10 dakikada iki katına çıktı! Tam bir kamera canavarı...

Teknoloji devi Xiaomi, son dönemde tanıttığı Xiaomi CIVI 4 Pro modeli ile büyük bir başarıya imza attı. Rekabetçi fiyatı, güçlü donanımı ve etkileyici kamera özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, kullanıcılar arasında büyük ilgi gördü. Xiaomi, CIVI 4 Pro'nun ön satış rekoru kırdığını duyurdu.

10 DAKİKADA İKİ KATI FAZLA SATTI

Xiaomi Civi 4 Pro Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı - ShiftDelete.Net

Xiaomi'nin paylaştığı teaser görüntüsüne göre, CIVI serisinin son üyesi olan CIVI 4 Pro, satışa sunulduğu ilk 10 dakikada büyük bir talep gördü. Xiaomi, Civi 3'ün ilk satış gününün tamamına kıyasla ilk 10 dakikada iki kat daha fazla satıldığını açıkladı. Ancak henüz toplam satış rakamları veya ilk parti satış miktarı resmi olarak açıklanmadı. Bununla birlikte, CIVI 4 Pro'nun büyük ilgi gördüğü açık bir şekilde görülüyor.

XIAOMI CIVI 4 PRO ÖZELLİKLERİ

Xiaomi CIVI 4 Pro, güçlü bir performans sunan Snapdragon 8s Gen 3 işlemciyle donatılmış durumda. Telefonun ön yüzünde 120Hz yenileme hızına sahip ve 3.000 nit parlaklık sunan bir AMOLED ekran bulunuyor. Ayrıca, Dolby Vision ve HDR10+ desteğiyle birlikte 1236 x 2750 piksel çözünürlüğe ve 6,55 inç boyutlara sahip.

CIVI 4 Pro'nun en büyük yükseltmesi ise kamera bölümünde gerçekleşti. Telefon, arka kamera sisteminde 50 MP Leica Summilux lensle desteklenen HyperOIS ve f/1.63 diyafram açıklığına sahip bir ana kamera ile geliyor. Ayrıca, 12 MP geniş açılı ve 50 MP 2x telefoto lensler de bulunuyor. Ön tarafta ise 32MP çözünürlüğünde çift selfie kamerası yer alıyor.

Diğer özellikler arasında Android 14 işletim sistemi, 4.700 mAh batarya ve 67 Watt hızlı şarj desteği bulunuyor. Akıllı telefonun global çıkış tarihi henüz açıklanmazken, lansman fiyatları şu şekilde belirlendi:

Xiaomi CIVI 4 Pro 256GB+12GB RAM: 417 dolar
Xiaomi CIVI 4 Pro 512GB+12GB RAM: 500 dolar

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN