Xiaomi şimdi de o sektöre el attı! Geleneksel duş başlıklarını unutturacak: Isı kontrollü duş başlığı geliyor

Xiaomi şimdi de o sektöre el attı! Geleneksel duş başlıklarını unutturacak: Isı kontrollü duş başlığı geliyor

Xiaomi, telefonla girdiği teknoloji sektörüne şimdi bambaşka bir ürünle geliyor! Geleneksel duş başlıklarını unutturacak cinsten! İşte ısı kontrollü Xiaomi Mijia N1 duş başlığı...

Teknoloji devi Xiaomi, akıllı ürünler portföyüne bir yenisini ekleyerek kullanıcılarına konforlu bir duş deneyimi sunmayı hedefliyor. Yenilikçi tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Xiaomi Mijia N1 akıllı duş başlığı, ısı kontrolü özelliğiyle öne çıkıyor.

SUYUN SICAKLIĞI KOLAYLIKLA AYARLANABİLECEK

Xiaomi Mijia N1'in en dikkat çeken özelliği, seramik ısı düğmesi sayesinde kullanıcılara suyun sıcaklığını isteğe göre kolayca ayarlayabilme imkanı sunması. Bu sayede kullanıcılar, sıcak suyun akışını manuel olarak ayarlamak zorunda kalmadan daha konforlu bir duş deneyimi yaşayabilirler.

xiaomi-mijia-n1-1.webp

Ürünün diğer önemli özellikleri arasında, sabit bir duş başlığının yanı sıra çıkarılabilir bir duş başlığının bulunması yer alıyor. Ayrıca, batarya üzerinde yer alan 3 farklı tuş aracılığıyla kullanıcılar güçlü ve düşük güçte su püskürtme seçeneklerini kolayca seçebilirler. Bu da suyun kullanımını daha verimli hale getirirken, kullanıcıların su tasarrufu yapmalarına olanak tanıyor.

Xiaomi Mijia N1 akıllı duş başlığı, yüksek anti bakteriyel koruma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Kullanıcılar, hijyenik bir duş deneyimi yaşarken aynı zamanda sağlık açısından da endişe duymadan kullanabilirler.

XIAOMI MIJIA N1 DUŞ BAŞLIĞI NE KADAR OLACAK?

Ürünün fiyatı da dikkat çekici. 100 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Xiaomi Mijia N1 akıllı duş başlığı, kitle fonlaması kampanyası sonrasında kullanıcılarla buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN