Steam, geri ödeme politikasını değiştirdi! Artık önden erişimde oynama süresi, iade süresine dahil edilecek: Bugün başladı

Steam, geri ödeme politikasını değiştirdi! Artık önden erişimde oynama süresi, iade süresine dahil edilecek: Bugün başladı

Dijital oyun mağazası Steam, geri ödeme politikasında değişikliğe gitti! Artık önden erişimde elde edilen oyunların oynama süresi, iade süresine dahil edilecek! Bugün itibariyle başladı...

Bugün Steam, geri ödeme politikasında önemli bir değişikliğe gitti. Artık lansman gününden önce iki saatten fazla oynanan oyunlar için geri ödeme yapılmayacak. Bu değişiklikle birlikte "Erken Erişim" ve "Önden Erişim" süreleri de iki saatlik limitten düşülecek ve bu süreler Steam'in iade politikasına dahil edilecek.

İADE POLİTİKASINDAKİ DEĞİŞİM STEAM TARAFINDAN DUYURULDU

Steam Popüler ve Yakında Listesini Türk Oyunlar Domine Etti!

Steam'in konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeler yer alıyor: "Bugün ön siparişle satın alınan oyunlara ilişkin iade politikamızın bir bölümünü güncelledik. Bu değişiklik, ön sipariş aşamasında olan ve “Önden Erişim” sunan oyunları kapsamaktadır. Artık önden erişim döneminde elde edilen oynama süresi de Steam iade süresine dahil edilecek."

Ayrıca, Steam'de bir ürünü çıkış tarihinden önce satın alan kullanıcılar için iade talebinde iki saatlik oynama süresi kısıtlaması geçerli olacak. Ancak, normalde uygulanan 14 günlük iade talebi oluşturma süresi sınırı, ürünün çıkış tarihine kadar başlamayacak. Örneğin, Erken Erişim ya da Önden Erişim sunan bir oyunu satın aldığınızda, her türlü oynama süresi bu iki saatlik iade için oynama süresi sınırından düşecek.

Bu değişiklikle birlikte, çıkış tarihinden önce oynanabilir olmayan bir ürünü ön sipariş ettiğinizde, ürünü çıkış tarihine kadar istediğiniz bir zamanda iade edebileceksiniz ve standart 14 günlük iade talebi süresi/iki saatlik oynama süresi sınırı oyunun çıkış tarihinden sonra geçerli olacak.

Daha fazla detay için buraya tıklayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN