POCO yeni bütçe dostu modeli için tarih verdi! POCO C61 o tarihte tanıtımı yapılacak

POCO yeni bütçe dostu modeli için tarih verdi! POCO C61 o tarihte tanıtımı yapılacak

POCO, yeni bütçe dostu modeli olan C61 için tanıtım tarihini paylaştı! Fiyat ve özellikleri sızdırıldı! Türkiye'ye gelme ihtimali var...

POCO, heyecanla beklenen yeni modeli C61'i tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin son paylaşımına göre, C61'in tanıtımı 26 Mart'ta gerçekleşecek. Türkiye'de C serisi modellerin de satıldığını düşünürsek, bu yeni akıllı telefonun ilerleyen dönemlerde Türkiye pazarına sunulma olasılığı da bulunuyor.

POCO C61 SIZDIRILAN ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

POCO C61 Tanıdık Tasarımıyla Karşınızda - TeknoBurada

POCO C61'in teknik özellikleri ve fiyatıyla ilgili sızıntılar da ortaya çıkmış durumda. Appuals tarafından paylaşılan bilgilere göre, telefon 4 GB RAM + 64 GB ve 6 GB RAM + 128 GB olmak üzere iki farklı versiyonla piyasaya sürülecek. Fiyatlar sırasıyla 90 ve 120 dolar olarak belirlendiği öne sürüldü.

Bu yeni akıllı telefonda MediaTek Helio G36 işlemci kullanılacak. 12 nm mimariye sahip olan bu yonga seti, 4x 2.2 GHz ARM Cortex-A53 ve 4x 1.8 Ghz ARM Cortex-A53 çekirdeklerinin yanı sıra PowerVR GE8320 grafik birimine ev sahipliği yapacak. Ayrıca, telefon kutusundan çıkar çıkmaz Android 14 işletim sistemini çalıştıracak.

Çinli markalar arasında yeniden markalama oldukça yaygın bir uygulama. POCO C61'in ise söylentilere göre, Redmi A3'ün yeniden markalanmış sürümleri olabileceği belirtiliyor. Bu, telefonların isimleri ve tasarımlarının farklı olabileceği ancak temelde aynı teknik özelliklere sahip olacakları anlamına geliyor. Ancak bazı teknik farklılıkların da olabileceği ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN