Özelliklerini duyan çok pahalı sanıyor! Huawei'nin yeni modeli fiyatıyla şaşırttı: Piyasa gelirse tozu bile kalmayacak

Özelliklerini duyan çok pahalı sanıyor! Huawei'nin yeni modeli fiyatıyla şaşırttı: Piyasa gelirse tozu bile kalmayacak

Bu özelliklerden sonra herkes pahalı olacağını düşünüyor ancak fiyatını duyanın ağzı açık kalıyor. Piyasaya geldiği anda ortalığın tozunu dumana katacak Huawei’nin yeni telefonu resmen yoksa atacak. İşte Huawei yeni akıllı telefonu Nova 12i…

Huawei merakla beklenen yeni akıllı telefonu Nova 12i’yi global piyasaya çıkmadan önce sertifika işlemleri için çalışmalarını sürdürüyor. Seriye yeni bir model ekleyerek ürün yelpazesini genişleten Huawei, geçtiğimiz yıl içinde piyasaya sürdüğü serisi Nova 12 için hazırlıklarını sürdürüyor. Huawei Nova 12, Nova 12 Pro, Nova 12 Ultra ve bir Lite sürümü gibi modellerini içeren seriye bir de Nova 12i’yi ekledi. Müşteriye daha fazla seçenek sunma hedefini genişleten Huawei yeni telefonu için heyecana doruklara taşıdı. İşte Huawei yeni akıllı telefonu Nova 12i…

HUAWEİ'DEN YENİ TELEFON

Huawei Nova 12i için Global Certification Forum (GCF) ve Ulusal Yayın ve Telekomünikasyon Komisyonu (NBTC) sertifika web sitelerinde yer vererek yeni akıllı telefonu piyasaya sürme hazırlığında olduğunu sinyalini verdi. NBTC'deki listeleme, model numarası CTR-L81 olarak belirtilse de, cihaz hakkında çok fazla detay paylaşmayan Şirketin telefonu yakın zamanda piyasaya sürmesi bekleniyor.

huawei-nova-12i.jpg

BU ÖZELLİKLERE BU FİYAT OLAMAZ

Nova 12i için çok fazla bilgi bulunmasa bile cihazın 4G bağlantı desteği sunduğu bilinmektedir. Cihaz hakkında fikir sahibi olmak için Huawei Nova 12 Lite modelinden yararlanabilirsiniz. Nova 12 Lite, 6.7 inç Büyüklere ve OLED ekrana sahiptir.

FHD+ çözünürlüğü (2412 x 1084 piksel), 120Hz yenileme hızı ve ekrana entegre parmak izi sensörü dikkat çekerken Snapdragon 778G 4G yonga seti bulunan cihazın 256GB ve 512GB depolama seçenekleri yer almaktadır.

huawei-nova-12i-1.jpg

HarmonyOS 4 işletim sistemi ile çalışan Nova 12 Lite, 4500mAh kapasiteli bataryası ve 66W hızlı şarj desteği ile kullanıcıları sunuluyor. Kamera özelliklerine baktığımızda ise 50 megapiksel ana kamera ile birlikte 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve bir mikro kamera yer alıyor. Cihazın ön tarafında ise 60 megapiksel ultra geniş açılı bir selfie kamerası bulunmaktadır.

Nova serisinin yeni modeli Nova 12i'nin ise $300 civarında bir fiyatla piyasaya çıkması bekleniyor. Teknoloji meraklıları tarafından yakından takip edilen telefonun özellikleri dikkat çekerken sektörde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN