iPhone kullanıcıları bu güncellemeyle yeniden doğacak! Artık masaüstünüz sizin eviniz: İstediğiniz gibi dizayn edin…

iPhone kullanıcıları bu güncellemeyle yeniden doğacak! Artık masaüstünüz sizin eviniz: İstediğiniz gibi dizayn edin…

iPhone kullanıcıları bu yeni güncelleme haberine çok sevinecek. Yeni güncellemeyle beraber telefonunuzu istediğiniz gibi dizayn edebileceksiniz. Android kullanıcılarına olan hayranlık son buluyor. İşte detaylar…

Dünya markası Apple, her yıl çıkardığı yeni iPhone modelleriyle kullanıcılarını cezbetse de ana ekranın sürekli aynı olması ve tema değişiklikleri yapılamaması birçok kullanıcının en büyük şikayetleri arasında yer alıyordu. Öyle ki bu konuda geniş bir alan sağlayan Android’e içten içe hayranlık duyuluyordu. Lakin iddialara göre iPhone kullanıcıları da artık kendi tarzlarına özel bir dizayn yapabilecek.

yeni-proje-1-006.jpg

KİŞİSELLEŞTİRİLEBİLİR ANA EKRAN

iPhone, birçok kişi tarafından sevilen bir telefon markası olmasına rağmen çok kullanıcının ortak derdi Ana Ekran üzerinde değişiklik yapılamamasıydı. Öyle ki Android kullanıcılarının birbirinden çeşitli ama ekran alternatifleri bulunurken iPhone kullanıcılarının sadece tek bir ana ekran ile kalmaları kullanıcıların canını sıkıyordu.

yeni-proje-2-005.jpg

Edinilen bilgilere göre iPhone artık bu şikayetin sonunu getirmeye karar verdi. Öyle ki iPhone kullanıcıları, artık ana ekranlarında uygulama ikonlarını canları nereye isterse oraya koyabilecekler. Daha önce uygulama tüm ikonları bir sıraya göre dizerken artık bu değişiklik kullanıcıların elinde olacak.

iOS 18 güncellemesiyle beraber kullanıcıları artık ana ekranlarını kişiselleştirebilecek. iOS 18, Haziran ayında WWDC 2024'te iPadOS 18, watchOS 11, visionOS 2 ve yeni macOS ile birlikte tanıtılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN