Counter Strike 2'de radikal değişiklik! Artık CT takımı daha avantajlı: CT Base'den direkt "Short"a gidilebilecek

Counter Strike 2'de radikal değişiklik! Artık CT takımı daha avantajlı: CT Base'den direkt "Short"a gidilebilecek

Counter Strike 2'de radikal değişim! Artık CT takımı daha avantajlı görünüyor! CT takımının başladığı Base'den, direkt olarak "Short"a gidilebilecek! İşte ayrıntılar...

Valve, 2023 yılında Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) oyununu güncelleyerek adını Counter-Strike 2 (CS2) olarak değiştirdi. Ancak, eski oyunun birçok sevilen unsuru yeni sürümde de yer almaya devam ediyor. Bu unsurlardan biri de serinin en ikonik haritalarından biri olan Dust2.

DUST2'DEKİ SANDIK YIĞINI ÜZERİNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER

22 Temmuz'da yayınlanan yeni güncelleme ile Dust2 haritasındaki A bombalama bölgesinin yakınındaki sandık yığınına bazı küçük değişiklikler yapıldı. Bu güncellemeyle, CT spawn alanı ve Short A bölgesindeki sandık yığını güncellenmiş olup, değişiklikler yama notlarına yansıtıldı.

Yeni güncelleme, Counter-Strike oyuncuları arasında tartışmalara neden oldu. Daha önce oyuncular, A bombalama alanını ve Short A bölgesini gözlemlemek için birbirlerinin üzerine çıkarak önemli bir taktiksel avantaj sağlıyorlardı. Bu taktik, hem koordinasyon hem de pratik gerektiriyordu. Ancak güncellemeden sonra, yeni sandığın üzerine zıplayarak Short A'ya ve etrafına daha kolay erişim sağlanabiliyor. Bu değişiklik, savunmada bulunan teröristler için bazı zorluklara yol açabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN