Bu telefon su ve sabunla yıkanabilecek! Yaşlıların gözdesi olacak

Bu telefon su ve sabunla yıkanabilecek! Yaşlıların gözdesi olacak

Su ve sabunla yıkanabilen telefon piyasaya sürüldü! Yaşlıların favorisi olacak! Peki özellikleri ve fiyatı nedir? İşte ayrıntılar...

Sharp, yaşlı kullanıcılar için özel olarak tasarladığı yeni telefonuyla dikkatleri üzerine çekti. Basio Active 2 adını taşıyan bu model, su ve sabunla kolayca yıkanabilir olmasıyla ve alkollü mendil ile silinebilmesi özelliğiyle öne çıkıyor. Ayrıca, yeni arama kayıt sistemi ve üst düzey güvenlik tedbirleri ile yaşlıları dolandırıcılık vakalarından korumayı hedefliyor.

Cihazın fiziksel tuşlara sahip olması, yaşlı kullanıcılar tarafından olumlu karşılanırken, kullanım kolaylığına odaklanan arayüzü ve daha büyük ve kolay görülebilen ikonlarıyla dikkat çekiyor. Bu özellikler, yaşlıların diğer telefonlarda yaşadığı sorunlara çözüm getiriyor ve benzer modeller için örnek teşkil edebilecek nitelikte.

SHARP BASIO ACTIVE 2 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Basio Active 2'de, gücünü yapay zekadan alan bir telesekreter de bulunuyor. Ayrıca, 50MP ana kamera ve 8MP ön kamera gibi güçlü kameralar da cihazın özellikleri arasında yer alıyor. Snapdragon 695 işlemciye sahip olan telefonun, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunması bekleniyor.

Pil kapasitesi 4.000 mAh olan cihaz, NFC ve eSIM desteği ile geliyor. Ayrıca, IP68 standardına uygun olan Basio Active 2, su ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor. Japonya'da 276 dolarlık bir satış fiyatıyla piyasaya sürülen telefonun, Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN