Apple, uygun fiyatlı AirPods'u tanıtacak! Fiyat detayı ortaya çıktı

Apple, uygun fiyatlı AirPods'u tanıtacak! Fiyat detayı ortaya çıktı

Apple tarafından uygun fiyatlı AirPods'un tanıtılması bekleniyor! AirPods Lite olarak adlandırılan kulaklığın fiyat detayı da ortaya çıktı! İşet ayrıntılar...

Geçtiğimiz günlerde Apple'ın piyasaya sürmeyi planladığı uygun fiyatlı AirPods modeline dair bazı sızıntılar gün yüzüne çıktı. Bu sızıntılara göre, Apple kulaklık serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. En son ortaya çıkan bilgilere göre, bu yeni model "AirPods Lite" adını taşıyacak ve düşük bütçeli kullanıcılar için uygun fiyatlı bir seçenek sunacak.

Apple'ın AirPods serisinde bu yıl bir dizi değişiklik yaparak birçok yeni model tanıtması bekleniyor. AirPods serisine ek olarak, Apple daha uygun fiyatlı bir kulaklık sunarak kullanıcıların seçeneklerini artırmayı hedefliyor. Güvenilir Apple analistlerine göre, şirket bu yıl içinde birçok yeni AirPods modeli tanıtacak ve bunlardan biri de düşük bütçeli AirPods Lite olacak.

Ortaya çıkan raporlara göre, Apple'ın AirPods üretiminde artış yaşanacak ve bu artışın sebebi de uygun fiyatlı kulaklık modeli olacak. 2024 yılında, AirPods talebinin azalmasıyla birlikte AirPods hacminin yüzde dörtlük bir düşüşle elli beş milyon adede düşmesi bekleniyor.

AIRPODS LITE MODELİ NE KADAR OLACAK?

AirPods Lite in arrivo: il debutto è previsto già nel 2024? - GizChina.it

Bir diğer Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun belirttiğine göre, AirPods Lite modelinin fiyatının 99 dolar olabileceği tahmin ediliyor. Ayrıca, AirPods Max modelinin 2024 sonlarına doğru tanıtılması bekleniyor.

Bu yıl içinde tanıtılması beklenen AirPods modelleri arasında AirPods 4. nesil de bulunuyor. İddialara göre, Apple AirPods 4'ü iki farklı modelle tanıtacak. Yeni tasarımı ve USB-C şarj desteği ile gelecek olan her iki modelden sadece üst modelin gürültü engelleme gibi özelliklere sahip olması bekleniyor.

ShiftDelete'nin haberine göre şu anda satışta olan ve bu yıl içinde piyasaya sürülmesi beklenen AirPods modelleri şunlardır:

  • AirPods (2. nesil) – 129 ABD doları
  • AirPods (3. nesil) – 169 ABD Doları (Lightning Şarj Kutusuyla birlikte) veya 179 ABD Doları (MagSafe Şarj Kutusuyla birlikte)
  • AirPods Pro (2. nesil) – 249 ABD doları
  • AirPods Max – 549 Dolar
  • AirPods (4. nesil) – Beklenen
  • AirPods Lite – 99 Dolar (Beklenen)
  • AirPods Max – Beklenen

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN