Tecrübeli teknik adam Galatasaray'a sportif direktör olarak geri döndü

Tecrübeli teknik adam Galatasaray'a sportif direktör olarak geri döndü

Galatasaray yönetimi, sportif direktörlük görevine Erdal Keser’i getirdi. Dün Point Otel'de Başkanın kardeşi Mehmet Özbek’le görüşen Keser, teklifi kabul etti.

Galatasaray'da Sportif Direktörlük görevine Erdal Keser getirildi. Sarı kırmızılı takımda kötü giden sezon bitmeden, önemli idari kararlar alınmaya başlandı. Dursun Özbek yönetimi, 4 antrenör değiştirilen sezonda şimdi de Sportif Direktörlük görevine, Galatasaray’ın eski futbolcularından Erdal Keser'i getirdi.

16-04/11/erdal_keser_b-1460380109.jpg

ÖZBEK'LE POINT OTEL'DE GÖRÜŞTÜLER

Sporcope'un haberine göre; son birkaç gündür Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek yönetimle görüşmeler yapan Keser, "Sportif Direktör olur musun?" teklifine yanıtını verdi. Son olarak bugün, Dursun Özbek sahibi olduğu Point Otel'de, Mehmet Özbek ile görüşen Keser, sarı kırmızılıların yeni Sportif Direktörü olmayı kabul ettiğini bildirdi.

ERDAL KESER KİMDİR?

Borussia Dortmund, Sarıyer ve Galatasaray'da futbol oynayan Keser, Türkiye Birinci Ligi’nde sahaya çıktığı 202 maçta 64 gol atmayı başardı. İngilizce ve Almanca bilen Keser, uzun süre yurt dışında Türkiye Futbol Federasyonu için gurbetçi Türk futbolcularını izledi ve birçok gurbetçi futbolcuyu milli takımlara kazandırdı.

16-04/11/erdal-keserborussia-dortmund-erdalkeser-erdal-keser-bvb-nostalgie-tff-borussiadortmund-bvb09.jpg
Ayrıca UEFA Şampiyonlar Ligi'nin ilk kez düzenlendiği ve Galatasaray’ın ilk defa katıldığı 1993-1994 sezonu Şampiyonlar Ligi kura çekimine kulübü temsilen Erdal Keser katılmıştı.

2005-2007 yılları arasında, bir zamanlar kaptanlığını yaptığı Galatasaray’da teknik direktör Eric Gerets’in yardımcılığını üstlenen Keser, son olarak Fuat Çapa’nın teknik direktörlüğünü yaptığı FC Wil 2000 takımının sportif direktörlüğünü yapıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN