Zokora'dan yıllar sonra gelen Emre Belözoğlu itirafı: Aklımda bacağını kırmak vardı!

Zokora'dan yıllar sonra gelen Emre Belözoğlu itirafı: Aklımda bacağını kırmak vardı!

Bir dönem Trabzonspor forması giyen, 2010-11 sezonunda Emre Belözoğlu ile yaşadığı ırkçılık tartışması hakkında konuşan Didier Zokora, "Aklımda onun bacağını kırmak vardı. Emre’ye hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdim" ifadeleriyle dikkati üzerine çekti.

2010-11 sezonunda, Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, Didier Zokora ile Emre Belözoğlu arasındaki “ırkçılık” tartışması ile hatırlanıyor.

Belözoğlu’nun bordo-mavili futbolcu için söyledikleri uzun süre tartışılmış, ancak bu konuda bir ceza ortaya çıkmamıştı.

İşte o günleri bir daha hatırlayan Zokora, bir programda, yaşananları şöyle anlattı:

"Irkçılık yaşadıktan sonraki ilk Fenerbahçe maçında, o gün Trabzon halkının desteğini arkamda hissettim. Emre’ye ne kadar kararlı olduğumu göstermek için siyah kömür ve su karışımı hazırlayıp yüzüme sürdüm. Aklımda onun bacağını kırmak vardı. Onun en büyük hatası benimle bire bir mücadeleye girmekti. Emre’ye hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdim." Bilindiği gibi Zokora, Emre’ye çok sert bir faul yapmış, sarı kart görmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN