Zeki Demirkubuz’dan Türk futboluna eleştiri: Beş para etmez

Zeki Demirkubuz’dan Türk futboluna eleştiri: Beş para etmez

Son dönemde Nuri Bilge Ceylan'la girdiği tartışmalarla gündem olan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, bu kez de Türk futboluna yönelik sert eleştirilerde bulundu. İngiltere Premier Lig'de oynanan bir karşılaşmayı izledikten sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demirkubuz, "Türk futbolu denilen işkenceye ve beş para etmez düzenine neden katlandığımı sorguluyorum" ifadelerini kullandı. Ünlü yönetmenin bu ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

İngiliz futbol karşılaşması Manchester United ile Luton Town arasında oynanan maçın ardından ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, Süper Lig ile Premier Lig arasında karşılaştırma yaptı.

Demirkubuz'un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:

"En az yüzyıllık bir stadda, son derece mütevazi futbolcularla, yenilmesine rağmen inanılmaz güzel ve onurlu futbol oynayan Luton Town gibi takımları gördükçe kendimi aldatılmış hissediyor, Türk futbolu denilen işkenceye ve beş para etmez düzenine neden katlandığımı sorguluyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN