Yunus Akgün: Kimseye hakaret etmedim! Yunus PFDK sevki hakkında konuştu

Yunus Akgün: Kimseye hakaret etmedim! Yunus PFDK sevki hakkında konuştu

Galatasaray Avrupa Ligi'nde Elfsborg'u 4-3 yendi, karşılaşma sonrası Yunus Akgün mücadeleyi değerlendirdi. Yunus PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili de konuştu.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Elfsborg'u 4-3 yendi ve puanını 7 yaptı. Sarı kırmızılıların gollerini Mauro Icardi, Petterson (k.k), Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün kaydetti.

Yunus karşılaşma sonrası mücadeleyi ve PFDK'ya sevk edilmesiyle ilgili konuştu.

TRT Spor'a konuşan Yunus, "Kazanmak önemliydi, iyi analiz ettik. 4-3 kazandık, mutluyuz. İnşallah böyle devam ederiz. Hedeflerimiz ligde ve Avrupa'da kupaları kazanmak. İyi giden bir Galatasaray var. Herkes keyif alıyor. İnşallah böyle devam ederiz." dedi.

PFDK sevki hakkında konuşan milli futbolcu, "Tabii ki üzücü ama şunu söyleyeyim, benim paylaşımlarımı sosyal medya ekibim yapıyor. Kimseye bir hakaret söz konusu değil o paylaşımda. Beni tanıyanlar böyle bir insan olmadığımı bilir. Oraya bir marşımızı koydum, hakaret yok. Farklı yerlere çekilmesi üzücü." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN