Young Boys faciasının yankıları sürüyor! Okan Buruk'un prensi Werder Bremen'le anlaştı

Young Boys faciasının yankıları sürüyor! Okan Buruk'un prensi Werder Bremen'le anlaştı

Galatasaray, Young Boys’a yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etmişti. Young Boys faciasının yankıları sürüyor! Galatasaray'ın Hollandalı sol beki, Şampiyonlar Ligi'nden elenme sonrası Werder Bremen'le anlaştı...

Galatasaray'ın hem deplasmanda hem de kendi evinde Young Boys gibi küçük bir takıma yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin yankıları sürüyor. Hezimetin ardından çok sayıda yönetici kulüp yönetiminden istifa ederken, takımın içi de bir hayli karışık. Hollandalı yıldız da Galatasaray'dan ayrılmaya karar verdi ve kendine yeni kulüp buldu.

İKİ KULÜP ANLAŞTI

Ünlü spor muhabiri Florian Plettenberg'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Werder Bremen, Galatasaray'ın 25 yaşındaki Hollandalı sol beki için resmi temaslara başladığını ve iki kulübün anlaştığını yazdı. Alman ekibi, Okan Buruk'un ilk 11'de düzenli olarak forma verdiği futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı.

Galatasaray'da Derrick Köhn krizi! Hannover 96, FIFA ile tehdit etti

Plettenberg'in sosyal medya hesabından duyurduğu habere göre, Werder Bremen, Galatasaray'ın 25 yaşındaki sol beki Derrick Köhn'ü kiralık olarak kadrosuna kattı. 2026 yılına kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Köhn'ün, Bundesliga ekibi Werder Bremen'e transferi için oldukça mutlu olduğu öğrenildi.

Bu transferle birlikte, Derrick Köhn, Galatasaray'dan ayrılarak Alman futboluna geri döndü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN