Yılın transfer operasyonu! Fenerbahçe'nin yıldız ismi Beşiktaş'a haber yolladı: 'Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor...'

Yılın transfer operasyonu! Fenerbahçe'nin yıldız ismi Beşiktaş'a haber yolladı: 'Beşiktaş'ta oynamaya sıcak bakıyor...'

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele edecek Fenerbahçe, bu akşam Lille ile mücadele edecek. Dev maça saatler kala sarı-lacivertli ekibin yıldız ismi Beşiktaş' haber yolları. Kanarya'nın yıldızı, yeni sezonda Beşiktaş formasını terletebilir.

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup ederek tarihi bir zafer elde eden Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen siyah-beyazlı ekibe sürpriz bir transfer önerisi geldi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Geçen yıl 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan milli yıldız Cengiz Ünder, yeni sezonda Beşiktaş formasını terletebilir.

Jose Mourinho'nun planları arasında yer almayan milli yıldızın menajeri, siyah-beyazlı ekibin Asbaşkanı Hüseyin Yücel ile masaya oturdu. Cengin Ünder'in menajeri, Yücel'e "Cengiz Türkiye'de kalmak istiyor Beşiktaş'ta da oynamaya sıcak bakıyor" teklifinde bulundu

Yücel'in de bu transferin gerçekleşmesine yeşil ışık yaktığı ve "Bu konuyu yönetim kuruluna sunacağım. Hoca'nın ve Başkan Hasan Arat'ında onayı olursa Fenerbahçeli yöneticilerle irtibata geçebiliriz" şeklinde karşılık verdiği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe forması altında 33 karşılaşmada görev alan Cenk Tosun, takımı adına 9 gol 3 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan 27 yaşındaki yıldız oyuncunun Fenerbahçe ile yollarını ayırması bekleniyor.

Kadrosundaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekibin Cengiz'in transferi için kısa süre içerisinde hamle yapabileceği öne sürüldü.

Milli oyuncuyla ilgili gelen haber taraftarları kızdırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN