Yer yerinden oynayacak! Beşiktaş'a 25 milyon euroluk dünya yıldızı kaleci! Anlaşma tamam...

Yer yerinden oynayacak! Beşiktaş'a 25 milyon euroluk dünya yıldızı kaleci! Anlaşma tamam...

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında yeni teknik adamını belirlemek için çalışmalara başlayan Beşiktaş, yaz transfer dönemi için de düğmeye bastı. Kartal, 25 milyon euroluk dünya yıldızı kaleciyi kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana 5 farklı teknik adamla çalışarak tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk yarışında yer alma hedefiyle takviye çalışmalarına başladı. Yıldız isimleri kadrosuna katarak taraftarlarını heyecanlandırmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, 25 milyon euroluk dünya yıldızı kaleciyi kadrosuna katmak için geri sayıma geçti.

Geçen hafta alınan Samsunspor beraberliği sonrasında Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı.

Yaz transfer döneminde önceliği savunma hattına vermesi beklenen siyah-beyazlı ekip için taraftarları heyecanlandıracak bir iddia ortaya atıldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Gelecek sezon şampiyonluk yarışı vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, geçen yaz İngiliz devi Manchester United ile yollarını ayıran ve yaklaşık bir yıldır kulüpsüz durumda olan İspanyol eldiven David De Gea ile masaya oturdu.

Kartal'ın güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 33 yaşındaki eldiven ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği ve anlaşmaya vardığı öne sürüldü. Siyah-beyazlı ekibin, İspanyol oyuncunun menajeriyle de olumlu bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. 33 yaşındaki yıldız eldiven için bugüne dek toplamda 25 milyon euro bonservis bedeli ödendi.David de Gea on his future: 'I don't see myself away from Manchester United' | Football News | Sky Sports

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN