Yayıncı kuruluşta skandal görüntü! 1. Lig maçı telefon kamerasıyla yayınlandı

Yayıncı kuruluşta skandal görüntü! 1. Lig maçı telefon kamerasıyla yayınlandı

171 TL olan 'Sporun Yıldızı' paketine yeni sezonda yüzde 74 oranında zam yapan beIN SPORTS, sezona büyük bir skandal ile başladı. Trendyol 1. Lig'in açılış maçı olan Sakaryaspor- Keçiörengücü karşılaşması cep telefonu kamerasıyla yayınlandı. Söz konusu durumu sosyal medyanın gündemine otururken futbolseverlerin tepkisine neden oldu.

Trendyol 1. Lig'de 2023-2024 sezonu Sakaryaspor- Keçiörengücü karşılaşmasıyla başladı. Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluşu olan beIN SPORTS, müsabakayı cep telefonu kamerasıyla ekranlara getirerek büyük bir skandala imza attı. 1. Lig karşılaşmasının cep telefonu kamerasıyla yayınlanması özellikle sosyal medyadaki futbolseverlerin tepkisini çekti.

171 TL olan 'Sporun Yıldızı' paketine yeni sezonda yüzde 74 zam yaparak 299 TL karşılığında futbolseverler ile buluşturan Bein Sports, yeni sezona skandalla başladı.

SEZONUN İLK MAÇI CEP TELEFONU KAMERASIYLA YAYINLANDI

Süper Lig ve 1. Lig'in yayıncı kuruluşu olan beIN SPORTS,1.Lig'de yeni sezonun ilk maçı olan Sakaryaspor - Keçiörengücü karşılaşmasını iPhone 11 ile ekranlara getirdi. 'Sporun Yıldızı' paketine yüzde 74 oranında zam yapan yayıncı kuruluşun teknik ekipman konusunda yaşadığı yetersizlik sosyal medyanın gündemine oturdu ve çok sayıda etkileşim aldı.

Öte yandan gazeteci Vahittin Çiçek, TRT ile BeIN Sports'un yayın krizi yaşadığını öne sürerek "Yayın krizinin sebebi: Dün BeIN ve TRT, 1. Lig için sözleşme imzaladı. Bu yüzden BeIN stadyuma yayın aracı göndermedi; çekimi TRT yapacaktı. Ancak, ödeme sorunları yüzünden TRT yayın hakkını kaybetti. BeIN "Her ne olursa olsun maçı yayınlayacağız" diyerek devreye girdi." açıklamasında bulundu.

SAKARYASPOR'DAN AÇIKLAMA: TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Sakaryaspor yaşanan durum hakkında açıklamada bulunurken söz konusu konunun takipçisi olunacağı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Sakaryaspor Taraftarları, 2024-2025 sezonundaki ilk maçımız olan Keçiörengücü karşılaşmasının ilk yarısında, yayıncı kuruluş kaynaklı teknik sorunlar nedeniyle yayın akışında bazı aksaklıklar yaşanmıştır.

Bu durumdan dolayı maçın ilk yarısını takip etmek isteyen taraftarlarımızın yaşadığı mağduriyetten ötürü üzüntülerimizi bildiririz. Yayıncı kuruluştan aldığımız bilgilere göre, yaşanan teknik problemin kaynağı hızla tespit edilerek çözüme kavuşturulmaya çalışılmaktadır.

Gerekli müdahaleler yapılmış olup, ikinci yarının sorunsuz bir şekilde yayınlanabilmesi için tüm çabalar gösterilmektedir. Bu tür aksaklıkların bir daha yaşanmaması adına hem kulübümüz hem de yayıncı kuruluş, gerekli tedbirleri alacak ve süreç yakından takip edilecektir. Taraftarlarımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Sakaryaspor olarak, konunun takipçisi olacağımızı bildiririz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN