Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural evsiz kaldı! Malatyaspor'dan dudak uçuklatan borç: Mahkemeden karar çıktı

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural evsiz kaldı! Malatyaspor'dan dudak uçuklatan borç: Mahkemeden karar çıktı

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural evsiz kaldı! Malatyaspor'un Yılmaz Vural'a olan borcu dudak uçuklatıyor! Mahkemeden karar çıktı...

Yeni Malatyaspor'un eski teknik direktörü Yılmaz Vural’ın kulüpten olan alacağı, yapılan mali genel kurulda gün yüzüne çıktı. 31 Aralık 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Malatya temsilcisinde görev yapan tecrübeli teknik adamın, kulüpten tahsil edemediği ödemeler konusunda önemli bir gelişme yaşandı.

YENİ MALATYASPOR’UN MALİ DURUMU

Yeni Malatyaspor'dan Süper Lig kararıYeni Malatyaspor

13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen Yeni Malatyaspor’un yıllık olağan mali genel kurulunda, kulübün borç durumu detaylıca ele alındı. Rapora göre sarı-siyahlı ekibin toplam borcu 744 milyon TL olarak açıklandı. Kulübün ulusal ve uluslararası futbol kuruluşlarına, lisans alabilmesi için ödemesi gereken borçların toplamı 654 milyon TL’ye ulaştı.

Bu borçlar arasında, Yılmaz Vural’ın da önemli bir alacağı bulunuyor. Daha önce kulübün eski başkanı Ahmet Yaman, deneyimli teknik direktöre peşinat karşılığında ev teklif edildiğini açıklamıştı. Ancak tapu işlemlerinin gerçekleşmemesi nedeniyle Vural, söz konusu peşinatı nakit olarak talep etti.

TAHKİM KURULU KARARI: YILMAZ VURAL’IN ALACAKLARI BELİRLENDİ

Yılmaz Vural, şampiyonluk favorisini duyurdu

Yılmaz Vural’ın Yeni Malatyaspor’a karşı yaptığı başvuru, Tahkim Kurulu tarafından incelendi. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun kararını iptal eden Tahkim Kurulu, teknik direktörün maaş alacağı konusunda da son kararı verdi. Karara göre, Vural’ın maaş alacağı 69.166,66 TL olarak belirlenirken, sözleşmedeki “diğer ödemeler” başlığı altındaki 4.500.000 TL ve “ilave ödemeler” başlığı altında yer alan 288.888 TL tutarındaki alacakları da kabul edildi.

Ancak Vural’ın bu rakamların üstünde yaptığı fazladan talepler, kurul tarafından reddedildi. Mahkeme kararı ile birlikte tecrübeli teknik adamın kulüpten olan hak edişleri resmiyet kazanmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN