UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi: Türkiye kaçıncı sırada?

UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi: Türkiye kaçıncı sırada?

Dün akşam Avrupa Ligi'nde 2. hafta heyecanı tamamlandı. Avrupa'daki temsilcilerimiz bu hafta galibiyete ulaşamazken Türkiye'nin UEFA ülke puanı sıralamasındaki yeri merak konusu oldu. İşte UEFA ülke puanı sıralamasındaki son durum.

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta heyecanı sona erdi. Fenerbahçe ve Galatasaray haftayı 1 puanla kapatırken Beşiktaş ve Başakşehir ise haftayı yenilgiyle kapattı. Dört temsilcimizin de galibiyete ulaşamaması sonrasında UEFA'da ülke puanı sıralaması güncellendi.

Avrupa Ligi'nde 2. hafta karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda Rigos Skola ile Fenerbahçe ise Twente ile berabere kaldı. Başakşehir Konferans Ligi'nde evinde Rapid Wien'e mağlup olurken Beşiktaş ise Avrupa Ligi'nde evinde ağırladığı Eintracht Frankfurt'a boyun eğdi.

Temsilcilerimizin 2. haftada galibiyete ulaşamaması sonrasında UEFA ülke puanı sıralaması merak konusu oldu.

Fotomaç'ta yer alan habere göre 2. hafta maçları sonrasında UEFA ülke puanı sıralamasında son durum şu şekilde...

1- İngiltere: 92.160

2- İtalya: 81.231

3- İspanya: 75.703

4- Almanya: 74.035

5- Fransa: 61.379

6- Hollanda: 56.566

7- Portekiz: 52.616

8- Belçika: 46.000

9- Çekya: 40.450

10- TÜRKİYE: 37.300

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN