Trabzonspor'un orta sahasına Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'un orta sahasına Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde uzun süredir orta saha arayışı devam ediyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'un orta sahasına Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden bordo-mavililerde flaş bir hamle geldi. Trabzonspor'un orta sahasına Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldızı ikna etti. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR'UN ORTA SAHASINA KORELİ DİNAMO

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Transferin hızlı takımlarından olan bordo-mavililerden yeni bir hamle geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Gent forması giyen Güney Koreli orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong'un transferi için Belçika ekibiyle anlaşma sağladı.

yeni-proje-2024-08-17t125927-848.jpg

ABDULLAH AVCI 25 YAŞINDAKİ YILDIZI İKNA ETTİ! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Forvetle birlikte orta saha takviyesi yapmak isteyen bordo-mavililer, aradığı ismi Belçika'da bulundu. Trabzonspor, Gent forması giyen Güney Koreli orta saha oyuncusu Hyun-Seok Hong için kulübü ile her konuda anlaşmaya vardı.

yeni-proje-2024-08-17t125942-612.jpg

Bordo-mavili yönetim, pazartesi gününe kadar bu transfere kesin noktayı koyup, UEFA Konferans Ligi listesine yetiştirmek istiyor. Bu sezon Gent formasıyla 7 maça çıkan Hyun-Seok Hong, 2 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN