Trabzonspor'un orta sahasına Güney Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'un orta sahasına Güney Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavililerde sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Trabzonspor'un orta sahasına Güney Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Yaz transfer dönemini verimli geçirmek isteyen bordo-mavililerden transfer müjdeleri peş peşe geliyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'un orta sahasına Güney Koreli dinamo! Abdullah Avcı 25 yaşındaki yıldıza imzayı attırdı. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR'UN ORTA SAHASINA GÜNEY KORELİ DİNAMO

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle orta sahaya takviyelerde bulunmak isteyen bordo-mavililer aradığı ismi sonunda buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Gent forması giyen Hyun-seok Hong için temasa geçtiği iddia edildi. Başkan Ertuğrul Doğan, "3 orta saha ile görüşüyoruz. 2 tanesini alacağız" dedi. Karadeniz devi, Muhammed Cham, Okay Yokuşlu ve Gent forması giyen Güney Koreli Hyun-seok Hong ile de görüşme halinde.

yeni-proje-2024-07-21t113941-262.jpg

ABDULLAH AVCI 25 YAŞINDAKİ YILDIZA İMZAYI ATTIRDI! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Trabzonspor, 10 numara ve merkez orta saha pozisyonlarında görev yapabilen Hong için Gent ile temasa geçti. Oyuncunun maliyeti konusunda araştırma yapan bordo- mavililer, şartların oluşması halinde resmi girişimlerde bulunmayı planlıyor.

yeni-proje-2024-07-21t113951-194.jpg

Ağustos 2022'de LASK Linz'den 1.5 milyon Euro bedelle Gent'e transfer olan Hong, Belçika ekibiyle 97 resmi maçta 16 gol ve 17 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 9 milyon euro ve Gent ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Güney Kore Milli Takımı'nda 12 kez oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN