Trabzonspor'un eski yıldızı dünya devine imza atıyor! 25 milyon euroluk teklif...

Trabzonspor'un eski yıldızı dünya devine imza atıyor! 25 milyon euroluk teklif...

Trabzonspor'un eski yıldızı, dudak uçuklatan bir bonservis bedeli karşılığında dünya devine transfer olmaya hazırlanıyor. Golcü oyuncunun transferinin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

2019 yılının yaz transfer döneminde Trabzonspor'a transfer olarak bordo-mavili forma altında gösterdiği performansla Süper Lig tarihinin en iyi forvetlerinden biri haline gelen Norveçli golcü Alexander Sørloth, dünya devine transfer oluyor. Yıldız golcü için ödenecek bonservis bedeli dudak uçuklattı.

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Trabzonspor formasını terleterek Süper Lig'de gol krallığı yaşayan ve bordo-mavili ekibin Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmasında başrol oynayan Norveçli golcü, geçtiğimiz yıl yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Villarael'e imza atmıştı.

Villarael forması atlında altında gösterdiği performansla Avrupa futbolunun gündemine oturan golcü oyuncu dünya devine transfer oluyor. Geçtiğimiz sezon sezon La Liga'da görev aldığı 34 karşılaşmada 24 gole imza atan Norveçli golcünün yeni sezonda İtalyan devi Roma formasını terletmesi bekleniyor.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'ta yer alan habere göre; Roma, Villarreal forması giyen Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak için harekete geçti. İspanyol ekibi,38 milyon euro serbest kalma maddesi olan golcü oyuncu için önerilen 20-25 milyon euroluk bonservis bedeli teklifini kabul edecek.

Norveçli golcünün kısa süre içerisinde Roma'ya imza atması bekleniyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Alexander Sörloth açıklaması | Independent Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN