Trabzonspor'un efsane ismi canlı yayında Abdullah Avcı'yı hedef aldı! 'Bu saatten sonra hiçbir şeyi yok...'

Trabzonspor'un efsane ismi canlı yayında Abdullah Avcı'yı hedef aldı! 'Bu saatten sonra hiçbir şeyi yok...'

Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavili takımın efsane ismi, küfürlü mesajlar aldığını öne süren Abdullah Avcı'ya canlı yayında sert sözlerle yüklendi.

Dün akşam Avusturya'da Rapid Wien'in konuğu olan Trabzonspor, Avusturya ekibine 2-0 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Fırtına'da tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı taraftarlar tarafından istifaya davet edilirken Karadeniz ekibinin efsane ismi de canlı yayında Avcı'yı hedef alan açıklamalara imza attı.

Avrupa Ligi'ne veda eden Trabzonspor'da Avcı, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında telefonuna küfür ve hakaret içeren mesajlar aldığını öne sürdü.

Trabzonspor'un efsane ismi Ogün Temizkanoğlu, Avcı'nın bu açıklamalarına TRT Spor ekranlarında tepki gösterirken Avcı'ya 'telefon numaranı değiştir' diyerek seslendi. Temizkanoğlu, Avcı'ya şu eleştirileri yöneltti:

"Kapat abi. Sosyal medyanı kapat. Telefon numaranı değiştir. Sadece başkanda olsun. Yap. Yıpranmazsın. Görüntü kötü. Abdullah Avcı'nın yıpranmışlığı var. Buradan dönüp toparlaması çok kolay değil. Özellikle futbolcular sahip çıkmazsa hiçbir şansı yok.

Değiştirmek zorundasın. Bu saatten sonra hiçbir şeyi yok. Değiştirmek zorundasın. Bir şey yapmak zorundasın. 'Disiplinsizlik', yok 'parçaların bölünmesi' diyemezsin. Bazen zorlamayacaksın. Sağlığından olursun. Şikayet ettiğin konular çok ciddi konular

Eğer bunu düzeltemiyorsan yıpranmanın anlamı yok sağlığından olursun. Basın toplantısında tükenmiş bir Abdullah Avcı profili vardı. Kendine de yazık ediyorsun. Olmuyorsa olmuyor. Tükenmişlik yaşıyor. Bu anlayış içerisinde işi çok zor."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN