Trabzonspor'un efsane ismi Abdullah Avcı'yı hedef aldı! 'Anlamakta zorluk çekiyorum'

Trabzonspor'un efsane ismi Abdullah Avcı'yı hedef aldı! 'Anlamakta zorluk çekiyorum'

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Abdullah Avcı'nın koltuğu sallanıyor. Bordo-mavili ekibin efsane ismi Abdullah Ercan, Avcı'yı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı.

Süper Lig'de yeni sezonu Sivasspor beraberliğiyle açan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın koltuğu sallanıyor. Bordo-mavili taraftarlar Rapid Wien karşılaşmasında olduğu gibi Sivasspor maçında da Abdullah Avcı'yı istifaya davet etti.

Karadeniz ekibinin efsane ismi, teknik direktör Abdullah Ercan da tecrübeli teknik adamın hatalı tercihlere imza attığını vurgulayarak beklentilerin altında kaldığını belirtti.

"ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM"

Gazeteci Hakan Yoloğlu'nun sorularını yanıtlayan Abdullah Ercan, Avcı'yı hedef alarak şunları söyledi:

"Trabzonspor'un oyunu keyif vermiyor. Gelişmiyor. Maçı izlerken maç biran önce bitsin modunda izliyorum. Hem atak yapamıyor hem defans yapamıyor. Trabzonspor ilk isabetli şutu kaçıncı dakikada atıldı? Bu takımın en iyi oyuncusu Uğurcan diyorsak takım savunmasında sıkıntı var. Bu takım daha iyi oynar. Kurguda bir sıkıntı var.

Trabzonspor efsanesi Abdullah Ercan'dan flaş açıklamalar - Trabzon Haber Sayfası

Enis Destan'ın oyuna gireceği dakika 87 değildir. 60'larda girmeliydi. Bir bölümde Orsic'i kullanabilirsin. Orsic'i bir kullan da bizde bir karar verelim. Adamı görmedik ki süre vermedi. Anlamakta zorluk çekiyorum. Çok sıkıntılı bir süreç var. Biran önce karar verilmeli. Oyuncular mı gelecek hoca mı gidecek?"

"KAÇTI"

Yoloğlu'nun 'Ertuğrul Doğan ile Abdullah Avcı'nın ilişkisi başkan-teknik direktör ilişkisinin çok ötesinde. Avcı'dan vazgeçilebileceğini düşünmüyorum. Şu olabilir. Tepkiler yükselirse Avcı görevi bırakabilir' açıklaması sonrasında araya giren Ercan 'O zaman bıraktı mı kaçtı mı? Bence bırakmadı. Kaçtı" dedi.

Ercan daha sonrasında ise "Büyük camialarda çözüm üretemiyorsan birileri bunun sorumluluğunu almalı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN