Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Bakan Ertuğrul Doğan resmen açıkladı...

Trabzonspor'dan tarihe geçecek transfer hamlesi! Bakan Ertuğrul Doğan resmen açıkladı...

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan, tarihe geçecek transfer hamlesini resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, tarihe geçecek bir transfer hamlesine imza attı.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Slovak ekibi Ruzemberok'u 0-2 mağlup ederek sezonun ilk resmi maçından zaferle ayrılan Trabzonspor'da hareketli saatler yaşanıyor.

Transfer döneminin başladığı günden bu yana Denis Drăguș, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Pedro Malheiro ve Stefan Savic'i kadrosuna katan Karadeniz ekibi bu kez gözünü golcü transferine dikti.

Trabzon yerel basınından Karadeniz'e konuşan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Trabzonspor'da gösterdiği performansla sezona damga vuran Nijeryalı golcü oyuncu Paul Onuachu hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

7 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Nijeryalı golcü için 7 milyon euroluk bir teklif yaptıklarını duyuran Doğan, açıklamasında "Onuachu'nun kulübü 10 Milyon Euro'dan aşağıya inmiyor, bizde 7 Milyon euro teklif yaptık bekliyoruz. Oyuncumuzda bizim için direniyor" ifadelerini kullandı.

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Karadeniz ekibi golcü oyuncuyu 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katması halinde tarihinin en pahalı transferine imza atmış olacak.

Geçen sezon Trabzonspor forması altında 25 karşılaşmada görev alan golcü oyuncu, takımına 17 gol 4 asistlik katkı sunmuştu. Bordo-mavili ekibin Onuachu transferinde kısa süre içerisinde mutlu sona ulaşması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN