Trabzonspor'dan stopere genç yetenek! Abdullah Avcı 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Opsiyonlu kiralanacak, hayırlı olsun

Trabzonspor'dan stopere genç yetenek! Abdullah Avcı 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Opsiyonlu kiralanacak, hayırlı olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen bordo-mavililer transfer mesaisini sürdürüyor. Özellikle stoper hattına takviyede bulunmak isteyen Karadeniz fırtınası aradığı ismi buldu. Trabzonspor'dan stopere genç yetenek! Abdullah Avcı 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Opsiyonlu kiralanacak, hayırlı olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde stoper arayışı devam ediyor. Gelen son dakika transfer haberi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'dan stopere genç yetenek! Abdullah Avcı 22 yaşındaki yıldızı ikna etti. Opsiyonlu kiralanacak, hayırlı olsun.

TRABZONSPOR'DAN STOPERE GENÇ YETENEK

Trabzonspor yaz transfer dönemini en verimli geçiren takımların başında geliyor. Anthony Nwakaeme ve Stefan Savić gibi dünya starlarını kadrosuna katan bordo-mavili ekip sonunda aradığı stoperi buldu. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Real Valladolid takımının 22 yaşındaki stoperi ile ilgileniyor. Enzo Boyomo hem sağ hem de sol stoperde görev yapabiliyor.

yeni-proje-2024-08-03t102806-123.jpg

ABDULLAH AVCI 22 YAŞINDAKİ YILDIZI İKNA ETTİ! OPSİYONLU KİRALANACAK, HAYIRLI OLSUN

Transferde hareketli günler geçiren Trabzonspor için İspanya'dan sürpriz bir iddia geldi. Bordo mavili ekip, Real Valladolid'in stoperi Enzo Boyomo ile ilgileniyor. Karadeniz devinin, 22 yaşında 1.84 boyunda olan oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak almak istediği belirtiliyor.

yeni-proje-2024-08-03t102849-370.jpg

Piyasa değeri 3 milyon euro olan genç oyuncunun kulübüyle 2027 yılına kadar kontratı bulunuyor. Geçen sezon Valladolid formasıyla La Liga 2'de 38 maça çıkan Kamerunlu, 2 bin 975 dakika sahada kalıp 1 gol atmayı başardı. Boyomo hem sağ hem sol stoper olarak görev yapabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN