Trabzonspor'dan orta sahaya İngiliz dinamo! Abdullah Avcı asist kralını ikna etti getiriyor. 15 milyon euroya imzayı attı

Trabzonspor'dan orta sahaya İngiliz dinamo! Abdullah Avcı asist kralını ikna etti getiriyor. 15 milyon euroya imzayı attı

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile transfer mesaisini dürdüren bordo-mavililer özellikle orta saha için büyük çaba harcıyor. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'dan orta sahaya İngiliz dinamo! Abdullah Avcı asist kralını ikna etti getiriyor. 15 milyon euroya imzayı attı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da transfer mesaisi sürüyor. Elindeki kadroyu daha da genişletmek isteyen bordo-mavililerde ilk hedef orta saha. Birçok yıldızın adı gündeme gelirken gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'dan orta sahaya İngiliz dinamo! Abdullah Avcı asist kralını ikna etti getiriyor. 15 milyon euroya imzayı attı.

TRABZONSPOR'DAN ORTA SAHAYA İNGİLİZ DİNAMO

Trabzonspor orta saha için arayışına devam ediyor. Bileklerine hakim hem de fizik olarak güçlü bir isim arayan bordo-mavililer sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Fotomaç'ta yer alan habere göre transferde forvet kadar orta sahaya da takviye yapmak isteyen Trabzonspor’da yeni bir isim listeye alındı. Bordo mavililerde, Burnley’de oynayan İngiliz Josh Brownhill’in adı öne çıktı

yeni-proje-2024-08-11t111452-124.jpg

ABDULLAH AVCI ASİST KRALINI İKNA ETTİ GETİRİYOR! 15 MİLYON EUROYA İMZAYI ATTI

Orta saha hattına mutlaka takviye yapmak isteyen Trabzonspor'da sürpriz bir isim gündeme geldi. İngiltere'de Burnley forması giyen Josh Brownhill transfer listesine dahil edildi. 28 yaşındaki İngiliz yıldızın Burnley'den ayrılmak istediği kaydedildi. Orta sahada 6 ve 8 numara olarak görev yapabilen Brownhill, iki yönlü oyunuyla dikkat çekiyor. Championship'e düşen Burnley, ekonomik olarak bir darboğazda olduğu için kadrosundaki bazı oyuncuları elden çıkarmak istiyor.

yeni-proje-2024-08-11t111505-060.jpg

Brownhill'in de satılmasına İngiliz kulübünde sıcak bakılıyor. Kariyeri boyunca İngiltere ve Britanya dışına hiç çıkmayan tecrübeli orta saha kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor. Bu sebeple İngiliz yıldıza Trabzonspor ile Avrupa'da oynama fikri cazip geliyor. 4 yıldır Burnley forması giyen Josh Brownhill, 167 resmi maça çıktı, 14 gol atıp 17 de asist yaptı.

Josh Brownhill kimdir? Trabzonspor transfer gündeminde yer alan Josh Brownhill hangi mevkide oynuyor?

Josh Brownhill, 19 Aralık 1995 yılında dünyaya geldi. Burnley takımında orta saha pozisyonunda görev yapan İngiliz futbolcudur.

Warrington Town ve Manchester United altyapısında oynayan Brownhill, 2012-13 sezonunun başlangıcında Preston North End altyapısına katıldı ve as takımla ilk maçına 8 Ekim 2013 tarihinde EFL Trophy'de oyuna sonradan girerek çıktı.

Brownhill, 19 Ekim 2013 tarihinde ilk 11'de yer aldığı ilk lig maçında Gillingham'a galibiyet golünü attı. Maçtan sonra teknik direktör Simon Grayson, onun genel performansını övdü.

14 Ocak 2016 tarihinde Brownhill, League One ekibi Barnsley'ye bir aylığına kiralandı. Barnsley'nin Shrewsbury'ye karşı olan sonraki maçında doğrudan on birde forma giydi.

Barnsley adına ilk golünü 5 Mart 2016 tarihinde 3-1 yendikleri Walsall'a attı. 1 Şubat 2016 tarihinde Brownhill'in kiralık sözleşmesi sezon sonuna kadar uzatıldı.

2 Haziran 2016 tarihinde, Preston North End ile sözleşmesinin bitmesinin ardından Brownhill'in iki yıllık sözleşmeyle Bristol City'ye transfer olduğu açıklandı.

29 Nisan 2017 tarihinde Brownhill, takımı Bristol City adına ilk golünü Brighton & Hove Albion'a attı ve takımının deplasmanda 1-0 kazanmasını sağlayarak 2017-18 sezonunda EFL Championship'te kalması için katkıda bulundu.

5 Ocak 2019 tarihinde Brownhill, attığı golle Bristol City'nin Premier League ekibi Huddersfield Town'ı FA Cup üçüncü turunda 1-0 yenmesini sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN