Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Yer yerinden oynayacak: Kartal'ın eski yıldızı imzayı attı...

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Yer yerinden oynayacak: Kartal'ın eski yıldızı imzayı attı...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlattı. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızıyla anlaşmaya vardı.

Son olarak Stefan Savic ve Okay Yokuşlu transferlerinde mutlu sona ulaşan Trabzonspor, yılın transfer bombasını patlatmaya patlattı. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın eski yıldızıyla anlaşma sağladı. Karadeniz ekibinin kısa süre içerisinde resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovak ekibi Ruzomberok'u konuk edecek Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Transfer döneminin en hareketli takımı bordo-mavili ekip, yılın transfer bombasını patlattı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fırtına, İngiliz ekibi Burnley formasını terleten Hollandalı golcü Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Sabuncuoğlu açıklamasında "Trabzonspor, Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. Oyuncu sağlık kontrolü için kulüplerin anlaşmasını bekliyor." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hoffenheim formasını terleten Hollandalı golcü 29 karşılaşmada 7 gol 4 asiste imza attı. Güncel piyasa değer 6 milyon euro olan 31 yaşındaki Hollandalı golcü için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2022 yılının yaz transfer döneminde kiralık olarak Beşiktaş'a transfer olan golcü oyuncu, aynı sezonun kış transfer döneminde takımdan ayrılmıştı. Hollandalı golcü, 18 karşılaşmada 9 gol 4 asiste imza attı. Hollandalı golcü, futbol hayatı boyunca 487 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 184 gol 60 asiste imza attı.

Bordo-mavili ekibin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Weghorst, Trabzonspor maçından 3 puan istiyor - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN