Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri yıkıldı. Ertuğrul Doğan Alman panzerine imzayı attırdı

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri yıkıldı. Ertuğrul Doğan Alman panzerine imzayı attırdı

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Özellikle defans hattını bir tane ek takviyede bulunmak isteyen bordo-mavililer attığı son hamle ile gündeme bomba gibi düştü. Taraftarlar bu ismi duyunca stada akın edecek. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri yıkıldı. Ertuğrul Doğan Alman panzerine imzayı attırdı. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavili ekipten sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Karadeniz ekibinin defansına 1.91'lik tank geliyor. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Hasan Arat'ın hayalleri yıkıldı. Ertuğrul Doğan Alman panzerine imzayı attırdı.

TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile çalışmalarına devam eden bordo-mavili ekip sürpriz bir transfere imza attı. Fotospor'da yer alan habere göre Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Mats Hummels hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Borussia Dortmund ile yollarını ayıran stoperin Tabzonspor'a yakın olduğu iddia edildi.

yeni-proje-2024-08-06t095834-799.jpg

HASAN ARAT'IN HAYALLERİ YIKILDI! ERTUĞRUL DOĞAN ALMAN PANZERİNE İMZAYI ATTIRDI

Mats Hummels’in, Trabzonspor veya Bologna arasında bir seçim yapacağını öne sürdü. Yapılan haberlerde, 35 yaşındaki stoperin Fransa ve Arap takımlarından gelen teklifleri geri çevirdiği belirtiliyor. Haber detaylarında, “Hummels, şu anda iki kulüp arasında kaldı. Ya Trabzonspor’u ya da Bologna’yı tercih edecek” ifadelerine yer verildi.

yeni-proje-2024-08-06t095853-678.jpg

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio ise Mats Hummels’in Bologna’ya daha yakın olduğunu ileri sürdü. Di Marzio, Hummels’in Bologna'ya transfer olma olasılığının yüksek olduğunu belirterek, Trabzonspor'un teklifinin de güçlü bir seçenek olduğunu vurguladı. Trabzonspor taraftarları, tecrübeli stoperin transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merakla bekliyor. Hummels’in tercihi, bordo-mavili takımın savunma hattını güçlendirecek önemli bir adım olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN