Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı Kartal'ın gol makinesini getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı Kartal'ın gol makinesini getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan bordo-mavililerde forvet arayışı sürerken sıcak bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı Kartal'ın gol makinesini getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın talimatları doğrultusunda transferi sürecinin gerçekleştiren bordo-mavililerde sürpriz bir transfer hamlesi geldi. Trabzonspor'dan Beşiktaş'a yılın transfer çalımı! Abdullah Avcı Kartal'ın gol makinesini getiriyor. Hayırlı uğurlu olsun.

TRABZONSPOR'DAN BEŞİKTAŞ'A YILIN TRANSFER ÇALIMI

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle forvet hattını güçlendirmek isteyen ve Paul Onuachu'nun yerini doldurmak isteyen bordo-mavililer sürpriz bir transfere imza attı. Akşam'da yer alan habere göre Trabzonspor, Hollandalı Wout Weghorst ile anlaşmaya vardı. 31 yaşındaki santrfor, kulüplerin anlaşmaya varmasını bekliyor.

yeni-proje-2024-07-31t094941-432.jpg

ABDULLAH AVCI KARTAL'IN GOL MAKİNESİ GETİRİYOR! HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Geçen sezon performansından memnun kaldığı Nijeryalı golcü Paul Onuachu'yu transfer etmek isterken kulübü Southampton'ın inadından yorulan Trabzonspor, rotasını alternatiflere çevirmişti. Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Hollandalı Wout Weghorst ile görüşme halinde olan Bordo-Mavililer, tecrübeli golcüyle her konuda anlaşma sağladı.

yeni-proje-2024-07-31t095059-048.jpg

EURO 2024'teki performansı da beğeni toplayan 31 yaşındaki santrfor, şehre gelip sağlık kontrollerinden geçmek için Trabzonspor ve mevcut kulübü Burnley'nin bonservis şartlarında anlaşmasını bekliyor. Geçen sezonu Alman ekibi Hoffenheim'da kiralık geçiren Weghorst, 28 maçta 7 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN