Trabzonspor'da yer yerinden oynayacak! Uğurcan Çakır Abdullah Avcı'ya resti çekti. Tecrübeli eldiven takıma veda etti

Trabzonspor'da yer yerinden oynayacak! Uğurcan Çakır Abdullah Avcı'ya resti çekti. Tecrübeli eldiven takıma veda etti

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avı yönetiminde antrenmanlara devam eden bordo-mavililerde sıcak bir gelişme yaşandı. Taraftarlar bu haberi duyunca sinirden çıldıracak. Trabzonspor'da yer yerinden oynayacak! Uğurcan Çakır Abdullah Avcı'ya resti çekti. Tecrübeli eldiven takıma veda etti. İşte sürpriz ayrılığın detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Takımdan birçok yıldızın gitmesi beklenirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'da yer yerinden oynayacak! Uğurcan Çakır Abdullah Avcı'ya resti çekti. Tecrübeli eldiven takıma veda etti.

TRABZONSPOR'DA YER YERİNDEN OYNAYACAK

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avı yönetiminde çalışmalara başlayan bordo-mavililerde sürpriz bir gelişme yaşandı. F5 Haberde yer alan iddiaya göre, Trabzonspor’da can sıkıcı Uğurcan Çakır gelişmesi yaşandı. Yeni sezonda farklı bir maceraya yelken açmak isteyen Fırtına’nın kaptanının menajeri, yüksek bir bonservis içeren teklifi Trabzonspor'a getirmeye hazırlanıyor.

yeni-proje-2024-07-12t111343-275.jpg

UĞURCAN ÇAKIR ABDULLAH AVCI'YA RESTİ ÇEKTİ! TAKIMA VEDA EDİYOR

A Milli Takımımız’ın EURO 2024’e veda etmesinin ardından Trabzonspor’da gözler Uğurcan Çakır’a çevrilmişti. Yeni sezonda farklı bir maceraya yelken açmak isteyen Fırtına’nın kaptanı, Suudi Arabistan opsiyonuna sıcak bakıyor. Çünkü başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için önerilen maaş 4 milyon Euro seviyelerinde.

yeni-proje-2024-07-12t111351-938.jpg

Uğurcan Çakır'ın menajerinin 7 milyon Euro’luk bir teklifi kulübe getirmeye hazırlandığı öğrenilirken, Trabzonspor’un beklentisi ise 10 milyon Euro. Tecrübeli kaleci Uğurcan Çakır izinli olduğu için 18 Temmuz’da yeni sezon çalışmalarına katılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN