Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor: Fırtına'nın yeni teknik adamı kim olacak?

Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor: Fırtına'nın yeni teknik adamı kim olacak?

Alınan başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı ile yolları ayırma kararı alan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken iki isim öne çıktı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre ekibi St. Gallen'e elenerek Avrupa'ya veda eden Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Bordo-mavili ekip, yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Abdullah Avcı ile yollarını ayırma kararı aldı. Karadeniz ekibinin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Yarın akşam Süper Lig'de 4. hafta müsabakasında Eyüpspor'un konuğu olacak Trabzonspor'da takımın başında İhsan Derelioğlu'nun yer alacağı öğrenildi. Avcı ile ayrılığı kısa süre içerisinde ayrılığı açıklaması beklenen Trabzonspor'da yeni teknik adamın kim olacağı ise merak konusu oldu.

'ŞENOL GÜNEŞ DAHA YÜKSEK İHTİMAL'

Trabzonspor'un yeni hocasının Şenol Güneş ya da Fatih Tekke olması bekleniyor. A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Şenol Güneş'in Karadeniz ekibinin başına geçme ihtimali Tekke'ye oranla daha yüksek.

Trabzonspor'da flaş Şenol Güneş gelişmesi! Görüşme yapıldı - Kuzey Ekspres

Sel, açıklamasında 'Şenol Güneş'in Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olma ihtimali Fatih Tekke'ye oranla daha yüksek gözüküyor' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un kısa süre içerisinde Avcı ile yolları resmen açıklaması ve yeni hocasını açıklaması bekleniyor. Trabzon yerel basınından Hakan Yoloğlu'nun aktardığına göre bordo-mavili yöneticiler bugün Şenol Güneş ile yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.

Süper Lig | Fatih Tekke'den Trabzonspor yanıtı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN