Trabzonspor'da Onauchu piyangosu! Nwakaeme devreye girdi getiriyor. Ertuğrul Doğan 18 milyon euro ödeyecek

Trabzonspor'da Onauchu piyangosu! Nwakaeme devreye girdi getiriyor. Ertuğrul Doğan 18 milyon euro ödeyecek

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı ile antrenmanlara devam eden bordo-mavililerde transferde yoğun dakikalar yaşanıyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibine güzel haber geldi. Trabzonspor'da Onauchu piyangosu! Nwakaeme devreye girdi getiriyor. Başkan Ertuğrul Doğan 18 milyon euro ödeyecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Hücum hattını güçlendirmek isteyen bordo-mavililerde yılın transfer haberi geldi. Taraftarlar bu haber sonrası stada akın edecek. Trabzonspor'da Onauchu piyangosu! Nwakaeme devreye girdi getiriyor. Ertuğrul Doğan 18 milyon euro ödeyecek.

TRABZONSPOR'DA ONAUCHU PİYANGOSU

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Abdullah Avcı ile birlikte antrenmanlara devam eden bordo-mavililerde transferde sıcak saatler yaşanıyor. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Nijeryalı golcü Onuachu için Southampton’a satın alma opsiyonlu kiralama için teklif sundu. Santrfor için bir numaralı hedef Paul Onuachu. Geçen sezonun 5. haftasında ilk kez bordo mavili formayı giyen 2.01 boyundaki kule, Afrika Uluslar Ligi ve sakatlıklar nedeniyle ligde 21, toplamda da 25 maçta sahaya çıkabildi.

yeni-proje-2024-07-11t090518-411.jpg

NWAKAEME DEVREYE GİRDİ GETİRİYOR! ERTUĞRUL DOĞAN 18 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Fırtına bu kez satın alma opsiyonuyla kiralama teklifini İngiliz ekibinin önüne koydu. Onuachu'nun 'İlle de Trabzonspor' tavrı nedeniyle kırmızı beyazlı kulüp bonservis ücretini 15 milyon euro'dan 10 milyon euro'ya çekmek zorunda kaldı. Karadeniz devinin 7 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 25 önerdiği iddia ediliyor. Kulüplerin anlaşmasını bekleyen Onuachu ise bordo mavili kulübün şortuyla çalışmalarına devam ediyor. Bu gelişmelerden sonra Trabzonspor yönetiminin bu transfer için umutları iyice artmış durumda.

yeni-proje-2024-07-11t090540-720.jpg

Onuachu, Genk'te 19 maçta 16 gol attıktan sonra devre arasında 18 milyon euro'ya Premier Lig ekibi Southampton'a gitti. Ama kariyeri boyunca sergilediği etkileyici formu İngiliz ekibinde gösteremedi. Southampton'ın küme düştüğü sezonun 2. yarısında 11 maçta gol atamadı. Kulübü ile 20- 26'ya kadar sözleşmesi var.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN