Trabzonspor'da Meuiner takımdan ayrılma kararı aldı

Trabzonspor'da Meuiner takımdan ayrılma kararı aldı

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Trabzonspor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcu Thomas Meuiner, takımdan ayrılma kararı aldı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanıyor. Kadrosuna takviyeler yapmaya devam eden Bordo-Mavililer, sürpriz bir haberle sarsıldı.

Thomas Meunier: "25 yıldır bu sanatı icra ediyorum"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Spor muhabiri Yağız Sabuncoğlu'nun haberine göre; Thomas Meuiner, Trabzonspor'dan ayrılma kararı aldı. Belçikalı bek oyuncusu kararını kulübe tebliğ etti. Oyuncu kısa süre içerisinde Türkiye'den ayrılacak.

Borussia Dortmund'dan geçtiğimiz sezonun devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Belçikalı yıldız, göstermiş olduğu performansla kısa süre içinde taraftarların sevgilisi haline gelmişti.

''5 DAKİKA KALA SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ''

Trabzonspor'a Thomas Meunier şoku! 5 dakika kala sözleşmesini feshetti - Ekonomim

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, konuyla ilgili olarak A Spor'a açıklamalar yaptı. Doğan, ''Thomas Meunier, sözleşmesindeki bir maddenin dolmasına 5 dakika kala kulübe mail attı ve sözleşmesini tek taraflı feshettiğini bildirdi. Kendisiyle ve gideceği kulüp ile alakalı dava açıyoruz. Bu şehirde durmak istemeyen her kim varsa sırtından formayı çıkartacağım'' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN