Trabzonspor'da hedef Stevan Savic

Trabzonspor'da hedef Stevan Savic

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-Mavililer, dünyaca ünlü stoper Stevan Savic'i renklerine bağlamak istiyor.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, şampiyonluk yolunda transfer çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz temsilcisi, kadrosuna stoper takviyesi yapmayı planlıyor.

Resim

Abdullah Avcı'nın çalıştırdığı Trabzonspor için önemli bir iddia ortaya atıldı. Spor muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bordo-Mavillier, Atletico Madrid forması giyen 33 yaşındaki stoper Stevan Savic'e 3 yıllık sözleşme teklif etti. Transferdeki gidişat önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Savic'in, Atletico Madrid ile 1 yıl daha kontratı bulunsa da İspanyol ekibi, oyuncuyla anlaşan bir kulüp çıkması halinde bonservis talep etmeyecek.

33 yaşındaki stoper geçen sezon 33 maçta forma giydi ve takımına skor katkısı sağlayamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN