Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandı...

Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandı...

Transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir ismiyle daha yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Yaz transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, bir ismiyle daha yollarını ayırdı. Bordo-mavili ekip, ayrılığı resmen açıkladı.

Sezonun sona ermesiyle Nicolas Pépé,Thomas Meunier,Montasser Lahtimi ve Dimitrios Kourbelis ile yollarını ayıran Trabzonspor, bir ismiyle daha yollarını ayırdığını duyurdu.

Yeni sezonda Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, bir yandan transfer operasyonunu sürdürürken bir yandan da kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı planlıyor. Karadeniz ekibi bu doğrultuda bir ismiyle daha yollarını ayırdı.

Bordo-mavili ekip, geçen sezon yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Joaquín Fernández ile yollarını ayırdı.

Bordo-mavili ekipten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Joaquin Fernandez Moreno arasındaki 01.07.2023 başlangıç ve 30.06.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya vadesi gelmiş alacakları dışında iki maaş ücret ödenecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla."

Trabzonspor'da Joaquín Fernández ile yollar ayrıldı | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN