Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş dönemi: 11 yıl sonra yuvaya geri döndü

Trabzonspor'da 5. Şenol Güneş dönemi: 11 yıl sonra yuvaya geri döndü

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, efsane ismi Şenol Güneş ile el sıkıştı. Deneyimli teknik adam 11 yıl sonra Trabzonspor'un başına geçerken Karadeniz ekibine 5. kez imza attı.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Eyüpspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'un yeni teknik adamı belli oldu. Fırtına, efsane ismi Şenol Güneş ile el sıkıştı. Tecrübeli teknik adam, efsanesi olduğu Karadeniz ekibini 5. kez çalıştıracak.

Abdullah Avcı ile yaşanılan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Trabzonspor, Şenol Güneş isminde karar kıldı. Bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, tecrübeli teknik adam ile dün yaptığı ilk görüşmenin ardından bugün bir kez daha masaya oturdu.

Öğle saatlerinde başlayan ikinci görüşmede 72 yaşındaki deneyimli teknik adamın Trabzonspor'un teklifine 'evet' dedi. Bordo-mavili ekip, Güneş'i "Birlikte başaracağız, yeniden tarih yazacağız. Evine tekrar hoş geldin Şenol Güneş" açıklamasıyla duyurdu.

İlk olarak 1988-89 sezonunda Trabzonspor'un başına geçen Şenol Güneş, 93-94 sezonunun başında ikinci kez Trabzonspor'a imza attı. 2004-2005 sezonunda 3. kez Trabzonspor'un başına geçen Güneş, 2009-2010 sezonunda ise 4. kez bordo-mavili ekibin başına geçti.

2013 yılında Trabzonspor'dan ayrılan Güneş, 11 yıl sonra bordo-mavili ekibin başına geçti ve Karadeniz ekibine 5. kez imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN