Trabzonspor'a İtalyanların tankı geliyor! Abdullah Avcı transferi onayladı. Ertuğrul Doğan 5 milyon euro verip getirecek

Trabzonspor'a İtalyanların tankı geliyor! Abdullah Avcı transferi onayladı. Ertuğrul Doğan 5 milyon euro verip getirecek

Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar başladı. Yaz transfer dönemine hızlı giriş yapan bordo-mavililerden peş peşe yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bekleri güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinden yeni transfer müjdesi geldi. Trabzonspor'a İtalyanların tankı geliyor! Abdullah Avcı transferi onayladı. Başkan Ertuğrul Doğan 5 milyon euro verip getirecek. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin arkasında kalan Trabzonspor'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalara başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı ile antrenman çalışmalarına devam eden bordo-mavililer, gözünü İtalya'ya dikti. Gelen son dakika bilgisi taraftarları heyecana boğdu. Trabzonspor'a İtalyanların tankı geliyor! Abdullah Avcı transferi onayladı. Ertuğrul Doğan 5 milyon euro verip getirecek.

TRABZONSPOR'A VEDA ETMESİ BEKLENİYOR

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda şampiyonluk yaşamak isteyen bordo-mavililerden yeni transfer haberi geldi. Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, Roma’nın sağ beki Rick Karsdorp için hamle yapacak. Karadeniz devi, geçtiğimiz sezonun devre arasında tek transfer yapmış, Thomas Meunier'i almıştı. 32 yaşındaki sağ bek, Fırtına'da kısa sürede 7 asist yapmış ve kariyer rekoru kırmıştı. Belçikalı savunmacı ile ilgili sürpriz gelişmeler var. EURO 2024'te olduğu için izin verilen Menuier'in ismi birçok takımla anılıyor. Ayrıca Trabzonspor ile yaptığı anlaşmaya göre 20 Temmuz'a kadar takımdan ayrılabileceğine yönelik serbest kalma maddesi var. Tecrübeli futbolcu, Abdullah Avcı'ya "18 Temmuz'da döneceğim" dese de yönetim her ihtimali değerlendiriyor.

yeni-proje-2024-07-14t092028-258.jpg

ABDULLAH AVCI TRANSFERİ ONAYLADI! ERTUĞRUL DOĞAN 5 MİLYON EURO VERİP GETİRECEK

Karadeniz devinin kurmaylarının Roma'nın sağ bek Rick Karsdorp'u takibe aldığı belirtiliyor. Meunier geri gelirse hamle yapılmayacak. Ancak ayrılırsa teklif sunulacak. 29 yaşındaki savunmacı geride kalan sezon İtalya ekibinin formasını 28 maçta giydi.

yeni-proje-2024-07-14t092009-938.jpg

Hollandalı sağ bek, bu karşılaşmalarda 3 asist üretti. Sağ kanatta da oynayabilen Karsdorp'un Roma ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Piyasa değeri 5 milyon euro olan yıldız, Hollanda Milli Takımı'nda 3 kez oynadı. Karsdorp, 2017-18'de 16 milyon euro'ya Roma'ya gitmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN